Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Bilbarnstolar 0-5 år hos Köpbarnvagn (SET-axmini4)
Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör
Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör
Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör
Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör
Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör
Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör
Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör

Axkid Minikid 4 Inkl. Tillbehör

Axkid
6995 kr


Antal:

Köp

Axkid Minikid 4

Axkid Minikid 4 Tar/ Svart
Axkid Minikid 4 Tar/ Svart
6495 kr
Axkid Minikid 4 Granite Melange
Axkid Minikid 4 Granite Melange
6499 kr

Axkid Sparskydd

Axkid Sparkskydd
Axkid Sparkskydd
299 kr

Axkid Solskydd

Axkid Solskydd för Bilruta 2-pack
Axkid Solskydd för Bilruta 2-pack
199 kr
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Minikid 4 Inkl. Sparkskydd och Solskydd

  Minikid 4 är det senaste tillskottet till Axkids utbud för innovativt och säkert bilåkande. Det som skiljer denna modell från sin föregångare är den förbättrade komforten och ännu fler säkerhetsfunktioner. Tyget är ännu mjukare och andas bättre, vilket gör att barnet får en än mer positiv upplevelse. Sitsen har ett imponerande långt ryggstöd för ökad säkerhet och komfort och nackstödet anpassar sig automatiskt till barnets längd. Föredrar du ett fast nackstödsläge finns 14 fasta positioner att välja mellan. Båda varianterna är optimala för säkerhet och komfort!

  Vid installation använder du de automatiska förankringsbanden och vickar stolen på plats, det tar bara 60 sekunder.

  När stolen är på plats finns det upp till 30 cm extra benutrymme att tillgå vilket gör att barnet kan växa rejält på längden under användningstiden och bli både 125 cm lång och väga 36kg.

  Nackstödets design är uppdaterad för att förbättra passformen för den som använder stolen, vilket ger ett optimalt stöd åt barnets huvud och nacke. Insatsdynan för de mindre barnet har uppdaterats och ger det perfekta stödet så att man uppnår den säkraste positionen. Vidare är nackstödet designat med en kraftabsorbtion och en design som gör det lätt att titta ut genom fönstret medan ni åker.

  Kompakt design möjliggör användning även i mindre bilar och kan installeras utan ISOFIX-kontakter. Flexibelt för att passa familjens behov. Tre bilbarnstolar i rad baktill och en i framsätet på en och samma gång – allt är möjligt med den här smarta och nätta stolens design!

  Sitt- och sovställning blir ergonomisk då ett inbyggt Sleep Well System erbjuder flera lutningslägen. Detta anpassas valfritt efter ålder, längd och fordonets sätesvinkel. Babyinlägget för småbarn är fyllt med memory foam och meshtyg som bidrar till god komfort och härlig luftcirkulation.

  Axkid Minikid 4 är utrustad med en premiumsele och säkerhetssystem från den svenska teknikleverantören Holmbergs® är varje komponent (allt från spänne till bälte!) testat utefter bestämmelserna för att säkerställa en helt överlägsen kvalitet och en prestanda som verkligen utmärker en världsledare.

  Fördelar Axkid Minikid 4:

  - Räckvidd: upp till 7 år (36kg)
  - Godkänd längd: 61-125cm
   -Generöst benutrymme (upp till 30 cm extra)
  - Godkänd enligt den senaste R129-förordningen
  - Generös längd på ryggstödet
  - Stödjande insatsdyna för det mindre barnet (61-105cm)
  - Smidig installation i och med Easy installation system med automatiska underförankringsband
  - Installation med säkerhetsbälte
  - Intern 5-punktssele
  - Ventilerande,  giftfria tyger som kan tvättas i 30 grader

  Axkid sparkskydd:
  När ditt barn börjar gå innebär det att smuts från skorna följer med in i bilen. Om du inte har något skydd under bilbarnstolen kommer bilsätet snabbt att bli smutsigt och fullt med grus. Ett bra sparkskydd täcker bilens klädsel, både på ryggstödet och under hela bilbarnstolen. 
  Axkid sparkskydd är väl tilltaget och skyddar bilens klädsel från smuts och väta. Monteras genom att man trär det över nackstödet. Sparkskyddet passar även bilstolar med isofix eftersom det finns två öppningar där isofixarmar kan träs genom. 


  Axkid solskydd:
  Solskydd för fönster 2-pack är ett praktiskt solskydd med Axkids logga som fästs på sidorutan. Hopfällbar och självhäftande. Innehåller 2 st solskydd.
  Mått: 44 x 38 cm.

 • Egenskaper
 • Färg: Grå , Svart
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: SET-axmini4

Se fler varor

Axkid Nextkid Cloud Grey / Ljusgrå
Lång rygg & expanderade sidor
2495 kr
Köp
Info
Axkid Nextkid Shell Black/ Svart
Lång rygg & expanderade sidor
2495 kr
Köp
Info
Axkid Spinkid Tar
Deal
3995 kr
4249 kr
Köp
Info
Logga in