Axkid Modukid Premium Granite Melange + Isofixbas i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / Axkid hos Köpbarnvagn (pktaxmod2)
Axkid Modukid Seat Premium Granite Grey Melange + Infant Isofix-bas
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Axkid Modukid Premium Granite Melange + Isofixbas

Axkid
Paketpris
Lagerstatus:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Modukid Premium (i-size) Inkl. Isofixbas - Grå

  Axkid Modukid är lätt att installera och att flytta mellan bilar och har flera fördelaktiga funktioner som gör vardagen lättare.

  Axkid Modukid är ett system för säkert och smidigt bakåtvänt åkande, där du använder en basenhet till två bilstolar anpassade till barnets ålder. Axkid Modukid Seat är stol nummer två och används från ca 6 månader till ca 4 år. Basen har hela 6 justerbara lägen vilket ger mer benutrymme för de större barnen än de flesta andra bilstolar på marknaden.

  Axkid Modukid är rymlig, djup och passar även långa barn. Huvudskyddet är vadderat med mjuk memoryfoam och anpassas automatiskt till barnets längd. Sätets lutning kan justeras i tre lägen även under färd, så att ditt barn åker bekvämt även om det somnar.

  Axkid Modukid har sidokrocksskyddet Axkid Side Impact Protection som ger utökat skydd vid eventuell sidokrock. Skyddet monteras på den sida av bilstolen som är mot bildörren. Behöver inte användas om stolen monteras i mitten av bilen.

  Axkid Modukid är den enda i-Size-bilbarnstolen i världen som har den unika funktionen där nackstöd och bältet (sele) anpassas automatiskt efter barnets längd och storlek. Detta underlättar att nackskydd och sele sitter korrekt när ditt barn växer.

  - Komplett paket med allt du behöver för att installera och börja använda stolen
  - Från ca 6 månader till ca 4 år, max 18 kg
  - i-Size godkänd UN R129
  - Snabb installaton med isofixbas
  - Ställbar lutning i tre lägen, även under färd
  - Automatiskt rätt höjd på huvudskydd och internbälte
  - Extra stort benutrymme för barnet
  - Enkel att flytta mellan bilar

  Vikt: 7,5 kg
  Bredd: 43 cm
  Höjd: 62 cm
  Djup: 52 cm

 • Egenskaper
 • Färg: Grå
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
 • Specifikationer
 • Artnr: pktaxmod2
Logga in