Axkid Move Tar
Axkid Move Tar
Axkid Move Tar
Axkid Move Tar

Axkid Move Tar

Axkid
2995 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Move Tar, Bakåtvänd Bilbarnstol, 9-25 kg

  Axkid Move är en prisvärd och säker bilbarnstol där du kan låta ditt barn åka bakåtvänt länge. Bilbarnstolen tar mycket liten plats i bilen, så du kan installera den i både små och stora bilar. Monteras med bilens befintliga 3-punktsbälte.

  Axkid Move levereras med det innovativa sidokrocksskyddet ASIP - Axkid Side Impact Protection - som ger bästa möjliga skydd för barnet vid händelse av eventuell sidokollision. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som är närmast bildörren. Det bakre stödbenet sträcks ut med enbart en knapp på sidan som är lätt att komma åt.

  Lutningen på bilbarnstolen kan du ställa i två olika lägen med hjälp av det främre justerbara stödbenet och nackstödet har tre fasta lägen, allt för att ditt barn ska sitta tryggt och bekvämt. Skulle det behövas ännu mer lutning en lutningskil ett bra komplement (säljes separat).

  Axkid Move är plusgodkänd upp till 25 kg, Rollover-godkänd av VCA samt testad och godkänd av REACH. Möjliggör bakåtvänt åkande upp till ca 125 cm.

  - Vikt 9,6 kg
  - Godkänd 9-25 kg
  - Mått B44 x H61 x D56 cm
  - Godkänd enligt ECE R44/04
  - Avtagbar och tvättbar klädsel

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Färg: Svart
  Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
 • Specifikationer
 • Artnr: 22120226

Tillbehör

Se fler varor

Axkid Spinkid Tar
REA
4249 kr 4999 kr
Köp
Info
Axkid Minikid 2 Premium Shell Black 2022
Rymlig, Plustestad!
3990 kr
Köp
Info

Andra köpte även

Logga in