Axkid One 2 Tile Melange i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Bilbarnstolar 0-5 år hos Köpbarnvagn (25110125)
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange
Axkid One 2 Tile Melange

Axkid One 2 Tile Melange

Axkid
Flerfaldig testvinnare!
7999 kr
 
Köp
Lagerstatus:  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • Axkid One 2 Tile Melange - Bakåtvänd bilstol med isofix i upp till 7 år

  Axkid ONE 2 i en fräscht röd nyans är en ISOFIX-bilstol som tillåter bakåtvänt åkande upp till ca. 7 års ålder (61-125 cm/23kg). Den är enkel, säker och installeras på bara 30 sekunder. Ger ett generöst benutrymme och har samtidigt flexibiliteten att bli en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna som finns.

  Hos Folksam vann den här stolen bäst i test bland bilstolar 2023 med motiveringen "Mycket rymlig, låg stolsvikt, hög rygg, Isofixstol med hög godkännandevikt, justerbart benutrymme"


  Denna kvalitetsstol är den säkraste bilbarnstolen Axkid någonsin byggt. den är anpassad för bakåtvänt åkande, fästs med ISOFIX och har klarat ett av världens tuffaste krocktester- det svenska Plustestet.

  Precis när barnet växt ur sitt babyskydd och ska gå över till denna stol kan det vara bra att använda det stöttande babyinlägget. Allt eftersom barnet sedan växer och behöver mer utrymme så tas detta inlägg ur och då erbjuder stolen ett genröst benutrymme och gott om plats för hela kroppen.

  Med denna stol ges ditt barn det bästa benutrymmet på marknaden samtidigt som du enkelt kommer åt att sätta i och ta ditt barn ur stolenger dig enkel tillgång till ditt barn. Det finns en skjutbar funktion som gör att du kan anpassa stolen efter bilen den ska användas i. Detta gör Axkid one 2 till en av de mest kompakta bakåtvända bilbarnstolarna på marknaden och att den passar även i de minsta bilarna.

  När den här smidiga bilstolen installeras går allt snabbt och enkelt. Det enda du behöver är 30 sekunder. Du klickar i ISOFIX-fästena, fäller ut stödbenet och släpper ner den automatiska antirotationbågen. Sen är stolen redo för både barn och äventyr när ni gasar iväg med bilen.

  Med sin uppdaterade design sätter Axkid ONE 2 en ny standard för bilstolssäkerhet. Det är, tillsammans med sin föregångare Axkid ONE, den enda bakåtvända ISOFIX-stolen på marknaden som är i-Size-godkänd upp till 125 cm/23 kg.
  I och med detta kan ditt barn resa bakåtvänt i upp till 3 år längre än i befintliga andra ISOFIX-stolar. Att resa bakåtvänt är upp till 5 gånger säkrare för barn, därför ingår Axkid ONE 2 i Axkids Long Range Safety program för att du ska garanteras möjlighet för bakåtvänt åkande och högsta säkerhet så länge som möjligt.

  Inbyggt finns en funktion som heter Sleep Well System. Denna gör att bilbarnstolens vinkel kan justeras hela 42 grader- perfekt när barnet behöver vila eller ändra position under bilfärd!  • Egenskaper
 • Maxvikt: 23 kg
  Färg: Röd
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 25110125

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in