Axkid One+ Tar i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Bilbarnstolar ca 6 mån - 5 år hos Köpbarnvagn (25120016)
Axkid One + Granite Melange
Axkid One+ Tar
Axkid One+ Tar
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Axkid One+ Tar

Axkid
Godkänd till 23 kg!
8495 kr
Lagerstatus:  Slutsåld
 • Produktbeskrivning
 • Axkid One Plus, Tar - Bakåtvänd isofixstol godkänd till 23 kg

  Med Axkid One kan du låta ditt barn färdas i bilen så säkert som möjligt – så länge som möjligt.

  Tester och forskningar visar att det är upp till fem gånger säkrare för barnet att sitta bakåtvänt i bilen. Axkid ONE är den enda bakåtvända ISOfix bilbarnstolen i världen som är godkänd enligt R-129 (i-Size) reglementet hela vägen upp till ca: 7 års ålder eller upp till 125 cm/23 kg

  Du får inte bara en säker bilbarnstol som är godkänd till 23 kg, du får också en isofix-stol som är enkel att installera och som ger barnet gott om benutrymme! Du monterar stolen på 30 sekunder och du kan sedan skjuva den bakåt för att enklare placera barnet i stolen eller ge mer benutrymme. Indikatorer visar när stolen sitter korrekt monterad.

  Precis som Axkids andra stolar är Axkid ONE utrustad med extra sidokrockskydd kallad ASIP, vilket ytterligare skyddar ditt barn vid en krock från sidan. Hela stolen väger strax under 10 kilo och tillåter att äldre och tyngre barn åker bakåtvänt hela vägen upp tills att de väger 23 kg eller 125 cm.

  Bilbarnstolen är även utrustad med Axkids Sleepwell-system som gör att du enkelt kan ställa in stolens vinkel även efter installation. Den kan vinklas i 42° för en bekväm lutning vare sig ditt barn är vaken eller sover. Ramen är anpassad och speciellt framtagen tillsammans med barnfamiljer så att äldre barn kan få ett bra grepp om ramen och själv sätta sig i eller ta sig ur bilbarnstolen.

  AXKID One +
  Med de mjuka insatserna som extra stöd och möjligheten att justera sittvinkeln kan ditt barn resa säkert i den här stolen redan från nyfödd.

  - Bäst benutrymme på marknaden – Axkid ONE är en rymlig och anpassningsbar stol som gör det enkelt att justera benutrymmet med bara en hand.
  - Enklare handhavande – Tack vare att stolen går på skenor kan du enkelt skjuta tillbaka stolen och installera ditt barn i stolen.
  - Nytänkande design – väger 30% mindre än motsvarande bilbarnstolar på marknaden och innehåller mindre plast.
  - Garanterat snabb och säker installation – klicka bara i ISOfix fästena, fäll ut stödbenet och släpp antirotationsbågen så är du klar.
  - kan enkelt vinklas under färd - i 42° för en bekväm lutning vare sig ditt barn är vaken eller sover
  - Babyinsats med följer till Axkid ONE+


  Axkid One har 2021 blivit utsedd till bäst i test både av Bäst-i-test.se, Råd&Rön, samt av ADAC (europas största bilstolstest)
  Utöver detta är Axkid One dessutom vinnare av Red Dot Award 2021 - som står för hög designkvalitet.

 • Egenskaper
 • Maxvikt: 23 kg
  Färg: Svart
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 25120016
Logga in