Axkid One Tar | Axkid Bilbarnstolar
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Axkid One Tar i gruppen Bilbarnstolar / Varumärke / Axkid hos Köpbarnvagn (25110016)
Axkid One Tar Svart
Axkid One Tar Svart
Axkid One Tar Svart

Axkid One Tar

6999 kr
Axkid
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
25110016

Axkid One - Tar

Med Axkid One kan du låta ditt barn färdas i bilen så säkert som möjligt – så länge som möjligt.

Kommer in i lager tidigast i Augusti 2020

Tester och forskningar visar att det är upp till fem gånger säkrare för barnet att sitta bakåtvänt i bilen. Axkid ONE är den enda bakåtvända ISOfix bilbarnstolen i världen som är godkänd enligt R-129 (i-Size) reglementet hela vägen upp till ca: 7 års ålder eller upp till 125 cm/23 kg

Du får inte bara en säker bilbarnstol som är godkänd till 23 kg, du får också en isofix-stol som är enkel att installera och som ger barnet gott om benutrymme! Du monterar stolen på 30 sekunder och du kan sedan skjuva den bakåt för att enklare placera barnet i stolen eller ge mer benutrymme. Indikatorer visar när stolen sitter korrekt monterad.

Precis som Axkids andra stolar är Axkid ONE utrustad med extra sidokrockskydd kallad ASIP, vilket ytterligare skyddar ditt barn vid en krock från sidan. Hela stolen väger strax under 10 kilo och tillåter att äldre och tyngre barn åker bakåtvänt hela vägen upp tills att de väger 23 kg eller 125 cm.

- Bäst benutrymme på marknaden – Axkid ONE är en rymlig och anpassningsbar stol som gör det enkelt att justera benutrymmet med bara en hand.
- Enklare handhavande – Tack vare att stolen går på skenor kan du enkelt skjuta tillbaka stolen och installera ditt barn i stolen.
- Nytänkande design – väger 30% mindre än motsvarande bilbarnstolar på marknaden och innehåller mindre plast.
- Garanterat snabb och säker installation – klicka bara i ISOfix fästena, fäll ut stödbenet och släpp antirotationsbågen så är du klar.

Läs mer
Läs mindre
Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
Andra köpte även:
Axkid Förankringsband
Lagerstatus
Bonus Kr
195 kr
Axkid Sommaröverdrag Framåtvänd
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
249 kr