Axkid Spinkid Brick Melange
Axkid Spinkid Brick Melange
Axkid Spinkid Brick Melange
Axkid Spinkid Brick Melange
Axkid Spinkid Brick Melange
Axkid Spinkid Brick Melange
Axkid Spinkid Brick Melange
Axkid Spinkid Brick Melange

Axkid Spinkid Brick Melange

Axkid
4999 kr
 
Lagerstatus:  Kommer snart
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Spinkid, Brick Melange

  Spinkid är en vridbar bilbarnstol från Axkid som lanseras 2023. De funktioner som Spinkid erbjuder är inte bara toppsäkra, utan underlättar också vardagen för småbarnsföräldrar. Att stolen smidigt kan roteras 180 grader gör den enkel att hantera samtidigt som den tar del av alla säkerhetsfördelar som bakåtvänt åkande erbjuder. Den kan användas från nyfödd upp till cirka 4 års ålder (40-105cm) och har ett generöst benutrymme. Perfekt att växa med under en lång tid!


  Smarta funktioner

  Med bara en knapp kan du snurra bilstolen 180 grader mot dörren och enkelt komma närmare barnet. Flexibiliteten hos den roterande bilbarnstolen gör det både smidigt att komma åt barnet och bekvämt för den vuxne som vill ha en skön ställning när barnet ska in och ut ur bilen.

  Två magnetiska hållare, en på varje sida ger extra stöd åt selen så att den inte är i vägen när barnet ska sättas i sitsen. När barnet är på plats finns en medföljande babystödskudde som kan anpassas efter hur stort barnet är. Det här gör att även mindre barn reser säkert och bekvämt!

  Installationen blir extra enkel med hjälp av en justerbar stång mellan sätet och bilstolen. Den här funktionen ger också lite generösare benutrymme - barnet kan alltså växa med stolen under en lång tid.

  I takt med att barnet växer kan du även enkelt höja nackstödet med bara en hand. De 12 olika stegen att välja på gör att du enkelt kan få till rätt längd och storlek för just ditt barn. När barnet vill byta position gör Axkid Advanced Sleep Well System att du kan vinkla stolen i upp till 42 grader under resan. Med den här designen behöver ni alltså inte stanna till för bensträckare lika ofta under långresan.

  Högsta komfort för ökad säkerhet

  En korrekt installation är avgörande för ditt barns säkerhet i händelse av olycka. Spinkid installeras på 30 sekunder i fem enkla steg, allt för att du ska slippa onödigt krångel och ändå få en perfekt säkerhetsgaranti och stolen sitter fast med hjälp av ISOFIX.

  Att resa i en bakåtvänd bilbarnstol minskar avsevärt de krafter som uppstår vid en krock och är det allra bästa alternativet för det lilla barnets känsliga nacke i händelse av en olycka. I en stol som denna kan du vara säker på att ditt barn reser på det säkraste viset - bakåtvänd.

   

  Egenskaper

  - Anpassade för en maxvikt på 18 kg
  ‐ 180 grader rotation
  ‐ Advanced Sleep Well System (kan lutas 42 grader)
  ‐ Babystödsinsats
  ‐ Magnetiska seleshållare
  ‐ 12 nackstödspositioner
  ‐ Smidigt installationssystem
  - Tyget kan maskintvättas i 30 grader

   Mått

  - Bredd: 44cm
  - Höjd: 63cm  
  - Djup:  63cm
  - Vikt: 14,5kg

   För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Vikt: 14,5 kg kg
  Maxvikt: 18 kg kg
  Färg: Beige
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 24110124

Tillbehör

Se fler varor

Axkid One 2 Granite Melange
Flerfaldig testvinnare!
7999 kr
Köp
Info
Axkid Minikid 2 Premium 22/23 Shell Black
Rymlig, Plustestad!
3990 kr
Köp
Info

Andra köpte även

Logga in