Bugaboo Mammoth Bag Black | Fox - Bugaboo - Varumärken - Barnva
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bugaboo Mammoth Bag Black i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Bugaboo / Bugaboo Donkey 3 hos Köpbarnvagn (80255ZW01)
Bugaboo Mammoth Bag Black
Bugaboo Mammoth Bag Black
Bugaboo Mammoth Bag Black
Bugaboo Mammoth Bag Black
Bugaboo Mammoth Bag Black

Bugaboo Mammoth Bag Black

1350 kr
Bugaboo
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
80255ZW01

Bugaboo Mammoth Bag Svart

Stor och rymlig väska som är ovärderlig att ha med på turen, oavsett om ni ska till parken, på en shoppingvända eller till förskolan. Väskan rymmer utan problem ett extra ombyte kläder, blöjor, leksaker och allt du vill ha med dig till ditt barn. Enkel att montera med öglor och kardborreband. Praktiska handtag gör den lätt att bära med sig.

Designen genomtänkt på bästa sätt, även när väskan är fulladdad med saker hänger den perfekt utan att du behöver slå benen i den. Botten på väskan är fixerad vid vagnens nedre ram och väskan sitter fast på vagnens chassi med kardborreband. Glöm alla skötväskor som hänger löst på styret. Väskan kan endast användas med sittdelen vänd framåt.

Mammoth Bag har isolerande tyg, avtorkbart innerfoder, magnetiska knappar samt stor utvändig ficka som är lätt att komma åt. Väskan rymmer 30 liter och kan lastas med saker upp till 12 kg.

Bugaboo Mammoth Bag är kompatibel med Bugaboo Fox utan adapter (finns redan integrerade adapters på vagnen). Den är även kompatibel med Bugaboo Buffalo samt Cameleon3 tillsammans med adapter för ståbräda (säljes separat).

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även:
Bugaboo Åkpåse Mineral
Lagerstatus
Bonus Kr
1589 kr
Bugaboo Donkey Breezy Sun Canopy Vapor Blue
1170 kr
Storksak + Bugaboo Skötväska Svart Läder
3640 kr
Bugaboo Donkey 3 Style Set Grey Melange
3870 kr