12
Cybex Sirona G i-Size Moon Black
Cybex Sirona G i-Size Moon Black
Cybex Sirona Gi i-Size Moon Black
Cybex Sirona G i-Size Moon Black
Cybex Sirona G i-Size Moon Black

Cybex Sirona Gi i-Size Moon Black

Cybex
Högre maxvikt
4195 kr / 3690 kr
4195 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Sirona Gi i-Size bakåtvänd bilbarnstol Moon Black

  I Sirona Gi kan barnet åka bakåtvänt från ca 3 månader upp till 20 kg (ca 4-5 år). Om du köper till spädbarnsinlägg kan stolen användas även till nyfödd. Utrustad med en innovativ roterande mekanism kan du rotera bilbarnstolen montrad på bas – vilket förenklar momentet när du ska lyfta ur eller spänna fast ditt barn i stolen. Med bara en hand kan du även ändra stolens lutning så att barnet får det riktigt bekvämt och omväxlande. Det finns även en generös allround ventilation som gör bilturerna svalare.

  Nackstödet kan enkelt justeras med ett enhandsgrepp och erbjuder en bred variation av lägen vilket gör att denna stol växer med barnet under många år av användning.

  Sirona Gi erbjuder bakåtvänt åkande från 61 cm (från 40 cm om ni köper till spädbarnsinlägg) med en maxvikt på hela 20 kg. Stolen är testade och godkänd enligt senaste säkerhetsföreskriften UN R129/03 och erbjuder ett säkert bakåtvänt åkande under en lång tid. Givetvis har stolen Cybex's patenterade linjära sidokrocksskydd (LSP ) för maximal säkerhet samt en god ventilation för optimal komfort.

  De fem olika lutningspositionerna gör åkturerna otroligt bekväma för barnet och huvudstödets tolv olika positioner ändras i takt med att ditt barn växer. Bältesselen följer nackstødet så att ditt barn alltid sitter rätt.


  Fördelar Sirona Gi i-Size:

  - Ännu fler lutninglägen
  - Nya fräscha färgnyanser
  - Lutningsbar under färd - i flera olika lägen
  - Vridbar -för enklare i- och urlastning
  - Extra sidokrockskydd
  - Spädbarnsinlägg kan köpas till
  - Tillåter bakåtvänt åkande till ca 4 års ålder och 20 kg
  - Enkel montering med isofix
  - Indikatorer visar att stolen är rätt monterad
  - I-Size godkänd
  - Testvinnande
  - Tygskydden kan tvättas i 30 grader

  Bakåtvänt är det absolut säkraste sättet att resa i en bil. I en frontalkrock absorberar bilbarnstolens ryggstöd kraften från stöten och skyddar ditt barns huvud, nacke och ryggrad. Detta minskar risken för allvarliga skador. Rekomendationen säger att barn ska färdas bakåt till minst 4-5 års ålder. Vi rekommenderar att du håller ditt barn bakåtvänt så länge som möjligt. Sirona Gi i-Size Plus är designad för att ge bekväm bakåtvänd färd för barn upp till 20 kg vilket är högre än många andra isofixmonterade bilbarnstolar idag.

  Vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt eller till minst till 4 år. Att sätta i samt ta ur barnet underlättas av att du enkelt kan vrida stolen ut mot dörröppningen.

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Maxvikt: 20Kg kg
  Färg: Svart
  Se mer produkter från detta varumärke:: Cybex
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 522001637

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in