Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbas i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Babyskydd 0-1 år hos Köpbarnvagn (8019672111)
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbas
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbas
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbas
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbas

Maxi-Cosi Cabriofix i-Size & isofixbas

Maxi-Cosi
2495 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-3 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Maxi-Cosi Cabriofix i-Size inkl. Bilbas (isofix)

  CabrioFix i-Size är den uppdaterade varianten från den tidigare populära Maxi-Cosi CabrioFix. Denna klassiska bilbarnstol lanserades 2003 och blev en av Maxi-Cosis mest sålda produkter där det blivit dags för denna ikoniska och älskade produkt att växa och utvecklas till nästa nivå; vi presenterar nya Maxi-Cosi CabrioFix i-Size.

  CabrioFix i-Size är ett smidigt och säkert babyskydd som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och väger endast 3.2 kg. Används från nyfödd 40cm till 75 cm / 0-12 kg.

  - i-Size kompatibel: Maxi-Cosi har de högsta säkerhetsbetygen i Europa, så att du kan vara säker på att ditt barn alltid åker supersäkert & bekvämt med Maxi-Cosi CabrioFix i-Size.
  - CabrioFix i-Size-babyskyddet väger endast 3,2 kg, och är supersmidig att bära från hemmet till bilen och tillbaka igen. Eller varför inte växla mellan vagnen och in till bilen.
  - CabrioFix i-Size-bilbarnstolen är utformad för att ge dig rörelsefrihet och passar de flesta barnvagnar och har praktiska minnesknappar.
  - En stor sufflett gör att ditt barn skyddas från väder och vind och ger en bättre miljö för sömn.

  Denna bekvämt vadderade bilbarnstol har ett spädbarnsinlägg som ger komfort för din nyfödda och ett mjukt nackstöd kring barnets huvud. En stor sufflett gör att ditt barn skyddas från väder och vind och ger en bättre miljö för sömn.

  - Bilbarnstolen väger 3,2 kg
  - Flexibelt resesystem med kompatibla Maxi-Cosi-barnvagnar och de flesta vagnarna på marknaden (adapter köpes separat)
  - Minnesknappar för barnvagn för enkel borttagning med en hand
  - Tvättbart skydd
  - Stort UV-solskydd
  - Löstagbart spädbarnsinlägg med separat nackstödsdyna
  - Mjukt vadderad sits
  - i-Size säkerhet
  - Babyskyddet installeras med CabrioFix i-Size-basen eller bältas fast med bilens trepunktsbälte. För smidigast installation i bilen, fäst din CabrioFix i-Size-bilbarnstol på ISOFIX-basen med ett enkelt "klick" och du är redo att åka.

  CabrioFix i-size Isofix-bilbas

  - Enkel installation med isofix
  - Indikatorer för korrekt installation
  - Låg vikt
  - Enkel montering i bilen

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide. • Egenskaper
 • Maxvikt: 13 kg
  Färg: Grå
  Se mer produkter från detta varumärke:: Maxi-Cosi
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Babyskydd
 • Specifikationer
 • Artnr: 8019672111

Tillbehör

Se fler varor

Du kanske även gillar

Andra köpte även

Logga in