Emmaljunga NXT De Luxe

Emmaljunga NXT90 De Luxe är en barnvagn som är handgjord med extra kärlek till varje detalj. De exklusiva quiltade tygerna ger dig en tidlös elegant design och en riktig lyxig barnvagn. Emmaljunga NXT90 De Luxe är en barnvagn tillverkad i Sverige enligt skandinavisk design och med miljövänliga material. En stabil och rymlig barnvagn utrustad med fyra punkteringsfria hjul och justerbar fjädring som ger jämn och bekväm körning även på de mest krävande underlag. Nytt för modellår 2023 är den förbättrade och mycket avancerade framhjulsfjädringen. Ihop med den generösa dämpningen bak kommer din Emmaljunga NXT90 barnvagn vara optimalt utrustad för den allra tuffaste terräng.

De Luxe-liggdelen
Quiltade detaljer, Dubbla sömmar utan kantband, Keps på suffletten för bättre solskydd. Ventilation med dragkedja och dragkedja/ficka på liggdelen.

De Luxe Ergo Sittdel
Quiltade detaljer, Dubbla sömmar utan kantband, Extra passform mellan sufflett och sittdelens rygg. Ventilation med snygga dragkedjor och förlängningsbar sufflett.

Det ergonomiska handtaget är klätt i konstläder och kan justeras med teleskop- samt knäledshandtag som gör det så bekvämt som möjligt.


Framhjulen är svängbara och kan låsas vid behov. Vagnen är smidig att ta sig fram med på alla typer av underlag. Bromspedalen är följsam och tyst för att inte väcka det sovande barnet i vagnen.

Undertill finns en praktisk varukorg med plats för allt du kan behöva när ni är ute på promenad. Chassit fälls ihop platt för smidig förvaring och kan fällas ihop med bara en hand. Dessutom finns en inbyggd transportspärr som klickar i automatiskt vid hopfällning.
Visar 1-10 av 10 artiklar
Logga in