Emmaljunga NXT90 Barnvagnar & Tillbehör

Emmaljunga NXT90 - barnvagnen som inte kompromissar

NXT90-modellen är en av de mest populära barnvagnarna i Emmaljungas kollektion. Dessa rymliga barnvagnar är mångsidiga, har en fantastisk körkänsla och är ergonomiskt utformade för att ge maximal komfort för både dig och ditt barn.

Emmaljunga NXT90 finns i två modeller: Classic och Select. Classic är en all-roundvagn med enkel design som har allt som behövs. Select är en förlängd och mer genomarbetad barnvagn med fler funktioner.

NXT90 Classic

NXT90 Classic är en snygg, praktisk och bekväm barnvagn som ger dig valuta för pengarna. Barnvagnen är lätt att fälla ihop, liggdelen är lätt att klicka in/ut och handtaget gör det lätt för föräldern att bära runt barnet under de första 6 månaderna (upp till 9 kg).

Vagnen har ett höjdjusterbart handtag (73-115 cm) och chassit har en justerbar fjädring med två komfortinställningar. Detta gör det lätt att anpassa vagnen till olika situationer/underlag.

När du beställer en NXT90 Classic innehåller paketet alltid chassit, liggdel och en ergonomisk sits. Classic-modellen är av samma höga kvalitet, men har färre funktioner och detaljer jämfört med SELECT.

NXT90 Select

NXT90 Select är utrustad med nya Floating Suspension, vilket gör den mycket bekväm att köra över ojämna underlag. Till detta kommer några trevliga extrafunktioner där du exempelvis kan justera styret i höjdled och möjligheten att fästa ett andra säte eller en bilstol ovanpå standardstolen. Emmaljunga NXT90 Select är även utrustad med Easyfix 3.0 fästet som gör att du kan fästa din bilbarnstol direkt på barnvagnens ram (utan att vara köpa några extra adaptrar).

Här får du även möjligheten att välja mellan en Ergo och Flat sittdel. Ergo är en vändbar ergonomisk sittdel med möjlighet till fullt liggläge, och Flat är en vändbar platt sittdel som också ger möjlighet till fullt liggläge.

Vilken Emmaljunga NXT90 modell passar dig bäst?

NXT90 Classic är valet för dig som letar efter en prisvärd och funktionell barnvagn, som utstrålar kvalitet och komfort. Om du däremot är på jakt efter en barnvagn som uppfyller dina höga krav, har en ​​förstklassig upplevelse och är redo för alla möjliga situationer - då kommer SELECT-modellen att överträffa dina förväntningar.

Topoffer

Visar 1-32 av 129 artiklar
Emmaljunga NXT90 Inkl. Cybex Cloud Z
REA
PAKETPRIS
14956 kr 16995 kr
Emmaljunga NXT90 Inkl. Maxi-Cosi Pebble PRO
REA
Emmaljunga NXT90 Inkl. Axkid Modukid
REA
Paketpris! Finns i flera färger
13894 kr 15789 kr
Emmaljunga 2022 NXT90 Designa själv
Välj färger, chassi & sittdel
fr. 12695 kr
Emmaljunga NXT90 Select Flat Outdoor Trek
REA
Begränsad utgåva
9990 kr 12995 kr
Emmaljunga NXT90 Sittvagn - Designa Själv
VÄLJ FÄRGER & SITTDEL
fr. 9695 kr
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla
Logga in