Emmaljunga är idag den äldsta aktiva barnvagnsfabriken i världen, som har tillverkat handgjorda barnvagnar i Vittsjö sedan 1925. Deras vagnar är tillverkade av högkvalitativa material, och har en konstruktion som ger dig en perfekt balans mellan ergonomi och funktionalitet. Barnvagnarna är testade enligt REACH och tillverkas av miljövänliga material som klarar av det nordiska klimatet.

Om Emmaljunga


Miljö och hållbarhet

Läs mer

Emmaljungas Sento-kollektion är fantastisk

Läs mer

Emmaljunga barnvagnar & tillbehör

Emaljunga Barnvagn, en svensk klassiker sedan 1925

Emmaljunga har lett generationer av familjer och är idag den äldsta aktiva barnvagnsfabriken i världen, som har tillverkat handgjorda barnvagnar i Vittsjö sedan 1925. Deras vagnar är tillverkade av högkvalitativa material, och har en konstruktion som ger dig en perfekt balans mellan ergonomi och funktionalitet. Barnvagnarna är testade enligt REACH och tillverkas av miljövänliga material som klarar av det nordiska klimatet. Med en Emmaljunga kan du därför enkelt rulla fram i snö, grus, på skogsvägar och i stadsmiljöer.


Emmaljunga barnvagn står för Säkerhet och flexibilitet

En Emmaljunga vagn är tillverkad av hållbara och slitstarka material, och brukar därför hålla i flera generationer. Vagnens genomtänkta konstruktion gör det inte bara enkelt att byta ut delar vid slitage, utan vagnarna går även att utrusta med olika tillbehör och accessoarer. Alla NXT modeller har svängbara framhjul som gör det enkelt att manövrera vagnen runt trånga hörn och utrymmen. Vagnarna är kompakta och ofta får plats i trånga utrymmen såsom hissar, hallar och förråd - trots det får barnet fortfarande en rymlig och en mycket bekväm sitt- och liggdel. Dessa modeller går även att fälla ihop och får då även plats i små utrymmen som i exempelvis bagaget i mindre bilar.


Miljö och hållbarhet med Emmaljunga barnvagn

Emmaljunga lägger även stor vikt vid miljö- och hållbarhetsfrågor. Deras miljöinvesteringar har lett till en helt fossilfri uppvärmning av fabriker i Sverige. De har sitt eget återvinningsprogram och fabriken är miljöcertifierad enligt ISO14001. Alla material testas kontinuerligt för att säkerställa att de överensstämmer med kemikalieinnehållsreglerna i REACH, vilket gör det säkrare för dig och ditt barn.Med en Emmaljungavagn kan du alltså lita på att ditt barn är tryggt, säkert och välskyddat.

Visar 1-32 av 146 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Modell
Emmaljunga NXT60
Emmaljunga NXT Twin
Emmaljunga 2024 Solo
Emmaljunga ALU S
Emmaljunga De Luxe
Emmaljunga Kite
Emmaljunga NXT90
Emmaljunga Sento
Emmaljunga Sento MAX
Emmaljunga Sento PRO
Tillbehör
Visa merVisa mindre
Pris
Färg
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Röd
Svart
Vit
Visa merVisa mindre
Barnvagnstyp/Tillbehör
Adapter till babyskydd
Duovagn
Mugghållare
Regnskydd
Reservdel
Skötväska
Solskydd
Ståbräda
Sulky
Syskonvagn
Åkpåse
Visa merVisa mindre
Rensa filter Stäng och visa produkterna
1  2  3  4  5 Nästa »
Logga in