Emmaljunga barnvagn & tillbehör

Möt Emmaljunga barnvagn, en svensk klassiker som har lett generationer av familjer sedan 1925.

Emmaljunga är idag den äldsta aktiva barnvagnsfabriken i världen, som har tillverkat handgjorda barnvagnar i Vittsjö sedan 1925. Deras vagnar är tillverkade av högkvalitativa material, och har en konstruktion som ger dig en perfekt balans mellan ergonomi och funktionalitet. Barnvagnarna är testade enligt REACH och tillverkas av miljövänliga material som klarar av det nordiska klimatet. Med en Emmaljunga kan du därför enkelt rulla fram i snö, grus, på skogsvägar och i stadsmiljöer.


Emmaljunga barnvagn står för Säkerhet och flexibilitet

Emmaljungavagnar är tillverkade av hållbara och slitstarka material, och brukar därför hålla i flera generationer. Deras genomtänkta konstruktioner gör det inte bara enkelt att byta ut delar vid slitage, utan vagnarna går även att utrusta med olika tillbehör och accessoarer. Alla NXT modeller har svängbara framhjul som gör det enkelt att manövrera vagnen runt trånga hörn och utrymmen. Vagnarna är kompakta och ofta får plats i trånga utrymmen såsom hissar, hallar och förråd - trots det får barnet fortfarande en rymlig och en mycket bekväm sitt- och liggdel. Dessa modeller går även att fälla ihop och får då även plats i små utrymmen som i exempelvis bagaget i mindre bilar.Miljö och hållbarhet med Emmaljunga barnvagn

Emmaljunga lägger även stor vikt vid miljö- och hållbarhetsfrågor. Deras miljöinvesteringar har lett till en helt fossilfri uppvärmning av fabriker i Sverige. De har sitt eget återvinningsprogram och fabriken är miljöcertifierad enligt ISO14001. Alla material testas kontinuerligt för att säkerställa att de överensstämmer med kemikalieinnehållsreglerna i REACH, vilket gör det säkrare för dig och ditt barn.Med en Emmaljungavagn kan du alltså lita på att ditt barn är tryggt, säkert och välskyddat.

Topoffer

Visar 1-32 av 265 artiklar
Visa filter Dölj filter
Filtrera nedan:
Modell
Emmaljunga NXT60
Emmaljunga NXT Twin
Emmaljunga De Luxe
Emmaljunga Kite
Emmaljunga NXT90
Tillbehör
Reservdelar
Visa merVisa mindre
Pris
Rensa filter Stäng och visa produkterna
Emmaljunga NXT90 Glacier Inkl. BeSafe Babyskydd
REA
Tillbehör värde 2885 kr
15717 kr 18490 kr
Emmaljunga NXT90 Inkl. Maxi-Cosi Rock
REA
Tillbehör värde 2885 kr!
14995 kr 17905 kr
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Logga in