Emmaljunga 2021 Barnvagnar & Tillbehör

Här finner du Emmaljunga NXT90 barnvagnar med tillbehör och reservdelar. Hos oss kan du köpa Emmaljunga NXT90, NXT60 & NXT Twin. Vagnen har en trendig design i flera olika färger och med svängbara framhjul som kan låsas. Generöst tilltagen sittdel för att barnvagnen ska kunna användas under lång tid och enkel att hantera både för långa eller korta föräldrar på grund av sitt teleskophandtag. Du kan vända sittdelen antingen mot dig som förare eller framåtvänt. Om du önskar helt plant liggläge, och inte ergonomiskt, väljer du en NXT90 F (flat). 

Emmaljunga NXT60 barnvagn är en mindre modell av NXT90 som blir väldigt liten och kompakt när den fälls ihop. Vagnen är med sina svängbara framhjul helt underbar att köra. Till vagnen finns många olika tillbehör att köpa till. Finns i två olika modeller; NXT60 med ergonomisk sittdel samt NXT60 Flat med en helt plan sittdel.

NXT Twin är en revolutionerande syskonvagn som gör alla promenader enklare. Den har en unik design där styret fästs på bakaxeln vilket ger en mjuka känsla och en unik hävkraft. Passar perfekt för dig som bor på landet eller går mycket på grusunderlag.

Chassit kan kombineras fritt mellan ligg- och sittdelar (säljs separat) vilket gör att NXT Twin har en lång användningstid. En praktisk varukorg finns undertill med plats för det du kan tänkas behöva till dig och dina barn.

Här finner du också många olika praktiska tillbehör till din Emmaljungavagn. Du hittar allt från ståbrädor och regnskydd till vinterhjul och sköna åkpåsar som värmer om vintern. Du hittar också parasoller som skyddar barnet mot solen under sommaren och mugghållare för kaffet som kan ge guldkant i vardagen. 

Välj dina tillbehör efter den barnvagn du har, Köpbarnvagn har alla originaltillbehör för NXT90, NXT60, NXT Twin. Du hittar också olika adapter för babyskydd från exempelvis BeSafe, Britax, Cybex, Axkid och Maxi Cosi.
Visar 1-26 av 26 artiklar
Logga in