Emmaljunga 2023 NXT60 Flat Sporty Wave
Emmaljunga 2023 NXT60 Flat Sporty Wave
Emmaljunga 2023 NXT60 Flat Sporty Wave
Emmaljunga 2023 NXT60 Flat Sporty Wave
Emmaljunga 2023 NXT60 Flat Sporty Wave
Emmaljunga 2023 NXT60 Flat Sporty Wave
  • Fri frakt över 999:-
  • Betala med Klarna

Emmaljunga 2023 NXT60 Flat Sporty Wave

Emmaljunga
11995 kr
Antal: 
  • Produktbeskrivning
  • Emmaljunga 2023 NXT60 Select Duo

    Emmaljunga NXT60 Select är en barnvagn som erbjuder en underbar körkänsla och passar dig som vill ha en robust och stabil barnvagn men som tar lite mindre plats. Gillar du att promenera på grusvägar men samtidigt uppskattar en nätt och kompakt barnvagn så är en NXT60 barnvagn perfekt för dig. Vagnen har fått ett nytt styre fr.o.m årsmodell 2023, samt en uppdaterad liggdel med förlängning på suffletten.

    När du köper Emmaljunga NXT60 Duovagn ingår både liggdel och sittdel. Det ingår också ett skräddarsytt myggnät som kan fästas i suffletten på ligg- och sittdelen.

    Emmaljunga NXT Select liggdel & sittdel

    Liggdelen har en mjuk madrass, fodrat liggdelslock samt fodrad sufflett med bärhandtag i Leatherette. Sufflettens insida är även i lyxigt quiltat material och den har inbyggt blixtlås för att fästa insektsnät. Liggdelen klickas enkelt på och av chassit när du behöver bära med dig ditt barn eller fälla ihop vagnen. 2023-modellen kommer nu med en uppdatering, sufletten är förlängd för att skydda extra mot sol och vind. 

    NXT Select FLAT sittdelen är av traditionell modell vilket innebär att den kan läggas till fullt och plant liggläge. Ryggstödet går att luta i tre olika lägen: sova, vila och sitta. Den är rymlig med en sammanlagd sitt- och liggyta på 100 cm. När den fälls ner till fullt liggläge aktiveras en Safe Frame som skyddar barnets huvud. Ligglängden blir då 89 cm. Suffletten har UPF50+ med en ventilationslucka, och den går att förlänga för att ge optimalt sol och vindskydd.

    Emmaljunga NXT60 Select chassi är lätt och robust med fyra punkteringsfria hjul som är av högsta kvalité och tillverkade på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Oavsett vilken färg på chassit du väljer så får du samma kvalite och följsamma stabila körkänsla. De främre hjulen är roterbara vilket gör promenaderna i stadsmiljö eller affärer så smidiga som möjligt. Hjulen är låsbara vilket gör att du även tar dig fram stabilt i terräng. När du fäller ihop chassit blir det mycket kompakt (utan hjul 47x22x73 cm). Handtaget kan både justeras i höjd och ergonomiskt upp och ned, vilket gör att NXT60 vagnen kan passa alla föräldrar oavsett längd. 

    Egenskaper:
    - Lätt och kompakt barnvagn
    - Extra rymlig sittdel
    - Vändbar sittdel
    - Fyra sittpositioner för maximal komfort
    - Förlängningsbar sufflett som ger maximalt med sol- och vindskydd
    - Både ergonomisk och teleskopisk styre för önskad höjd och benutrymme
    - Transportlås i chassit
    - Punkteringsfria hjul
    - Låsbara framhjul
    - Rymlig varukorg med reflexer
    - Modern skandinavisk design tillverkad i Sverige
    - Insektsnät ingår
    - Yttertygerna i det nya miljövänliga Dope Dye-tyget är gjorda av väderbeständigt och smutsavvisande material med UV50 + för skydd mot solens strålar
    - Köp till regnskydd Large till vagnen (tillbehör)

    Tillverkad i Sverige med stor hänsyn till miljön
    Alla hjul är punkteringsfria och tillverkade i Ecco Solight. Ett miljövänligt material som är 100% återvinningsbart, innehåller inga PAH eller ftalater och har ett naturligt antibakteriellt skydd. Genom att använda förnybar energi från vatten, vind och sol produceras renare aluminium. Textilierna är inte bara smutsavvisande och starkt vattenavvisande. De ger också utmärkt skydd mot sol, vind och kyla. De har en solfaktor (skydd mot ultravioletta strålar) på 50+.Allt material testas kontinuerligt av ackrediterade laboratorier - vilket gör det säkrare för dig och ditt barn. Du kan känna dig både stolt och trygg som ägare till en Emmaljunga barnvagn. Emmaljungas generösa garantiperiod sträcker sig upp till 5 år.

  • Egenskaper
  • Barnvagnstyp/Tillbehör: Duovagn
    Mått liggdel: Innermått: B34 / H21 / L76 cm
    Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
    Däcktyp: Punkteringsfria
    Sittdel: Klassisk
    Mått sittdel: 101 / 34 cm
    Mått uppfälld: Chassi bredd med hjul: 58
    Vändbar sittdel: Ja
    Vikt: Chassi: 9,8 kg
    Handtag: Knäled , Teleskop
    Längd handtag: 79 - 114 cm
    Maxvikt: 22 kg
    Inkluderade tillbehör: Myggnät
    Mått hopfälld (BxHxD): Chassi utan hjul: 47 x 22 x 73 cm
    Färg: Blå
    Garanti: 3+2 år Begränsad Tillverkargaranti år
    Se mer produkter från detta varumärke:: Emmaljunga
  • Specifikationer
  • Artnr: pktel23nxt60-28
Logga in