Emmaljunga NXT Twin 735 Outdoor Black
Emmaljunga NXT Twin 735 Outdoor Black

Emmaljunga 2024 NXT Twin 735 Outdoor Black

Emmaljunga
13795 kr
 
Lagerstatus:  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • Emmaljunga NXT Twin 735, Outdoor Black

  Kan beställas i vår fysiska butik eller via Emmaljungas hemsida, köp den med hemleverans här eller beställ och hämta i vår butik!

  Med den här svarta tvillingvagnen från Emmaljungas modellår 2024 blir promenaderna ett rent nöje. Den mjuka fjädringen ger en fin körkänsla i all sorts terräng och de svängbara framhjulen gör vagnen smidig och lätthanterad.

  Vagnen är handtillverkade i Sverige med enastående stabilitet och materialval. Den praktiska designen där styret är fäst på bakaxeln ger både fantastisk körkänsla och hävkraft. Du kan enkelt fälla ihop vagnen i bara ett par få steg.

  Syskonvagnen för säsong 2024 är nättare i bredd än sin föregångare. Endast 73,5 cm bred till skillnad mot sin föregångare som var 79 cm passerar den lätt genom dörrposter och får plats i hissen.

  Med den generösa dämpningen är vagnen perfekt för skogspromenaden, du begränsas varken i körkänsla eller vart du kan bege dig på era vagnspromenader.

  Suffletterna har inbyggt solskydd med UPF+50 och ventilationluckor som stängs och öppnas med dragkedja. Detta ger ett väldigt bra luftflöde in till barnet under varma dagar när det är viktigt med svalka.

  I detta paket ingår chassi och två liggdelar.
  Liggdelen används tills barnen är ca 6 månader (9kg). När det är dags för båda barnen att sitta upp köper ni sittdel separat. Det finns två olika modeller att välja mellan: en ergonomisk variant och en modell som heter FLAT. Med sittdelstypen FLAT erbjuds ditt barn fullt liggläge när det är dags att vila. Sittdelen är vändbar med ställbart ryggstöd och fotstöd som kan fällas till fullt liggläge. Totalt har ryggstödet tre olika positioner för att barnet ska kunna sitta bekvämt och det finns också en båge där barnet kan vila händerna.

  Två myggnät ingår och dessa kan användas till både sitt- och liggdelen.

  Egenskaper
  - Unik design med fästbart styre vid bakaxeln
  - Stabil och smidig att köra
  - Enkel att fälla ihop
  - Mjuk luftassisterad fjädring
  - Rymlig varukorg
  - Stora svängbara framhjul
  - 2 insektsnät ingår

  Kan beställas i vår fysiska butik eller via Emmaljungas hemsida, köp den med hemleverans här eller beställ och hämta i vår butik!

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Syskonvagn
  Mått liggdel: Innermått: B34 / H21 / L76 cm
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Däcktyp: Punkteringsfria
  Vikt: Chassi inkl. Hjul: från 16 kg kg kg
  Handtag: Knäled , Teleskop
  Längd handtag: 98 - 114 cm
  Inkluderade tillbehör: Myggnät
  Mått hopfälld (BxHxD): (L/B/H): 89 / 79 / 45 cm cm cm
  Färg: Svart
  Garanti: 3+2 år Begränsad Tillverkargaranti år år
  Se mer produkter från detta varumärke:: Emmaljunga
 • Specifikationer
 • Artnr: 25306

Se fler varor

Logga in