26
Emmaljunga NXT60 Duovagn Soft Beige i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Emmaljunga / Emmaljunga NXT60 hos Köpbarnvagn (11268)
Emmaljunga NXT60 Duovagn Soft Beige
 • Fri frakt över 999:-
 • Betala med Klarna

Emmaljunga NXT60 Duovagn Soft Beige

Emmaljunga
9495 kr / 6995 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 9495 kr
Antal: 
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Emmaljunga NXT60 Duo Komplett, Soft Beige

  Emmaljunga NXT60 Duo Soft Beige är en komplett barnvagn med ligg- och sittdel. Den härliga mjuka beiga tonen på tygerna kombinerat med svart chassi ger vagnen stilren look och en lyxig känsla. NXT60 erbjuder en underbar körkänsla och passar dig som vill ha en robust och stabil barnvagn men som samtidigt är kompakt och smidig. Gillar du att promenera på grusvägar men samtidigt behöver en mindre barnvagn för att spara plats i hemmet eller bilen, så är Emmaljunga NXT60 perfekt för dig.

  I paketet ingår både liggdel och sittdel.

  Liggdelen till NXT60 har en mjuk madrass, fodrat liggdelslock samt fodrad sufflett med praktiskt bärhandtag på toppen. Den klickas enkelt på och av chassit när du behöver bära med dig ditt barn eller fälla ihop vagnen.

  Den skålade Ergonomiska sittdelen ger bra stöd även för det lilla barnet som håller på att lära sig sitta själv. Sittdelen går att luta i tre olika lägen: sova, vila och sitta. Fotstödet kan justeras för att barnet alltid ska kunna sitta bekvämt. Den bekväma sitsen är en av de rymligaste som finns med en total längd på ca 110 cm. Frontbygeln kan knäppas av lätt, eller öppnas på ena sidan när barnet ska i-/ur vagnen.

  60-chassit är lätt och robust med fyra punkteringsfria hjul som är av högsta kvalité och tillverkade på ett så miljövänligt sätt som möjligt. De främre hjulen är svängbara vilket gör promenaderna i stadsmiljö eller affärer så smidiga som möjligt. De kan också låsas så de enbart styr framåt, vilket gör att du även tar dig fram stabilt med 60-vagnen i terräng eller snöslask. När du fäller ihop chassit blir det mycket kompakt (utan hjul 47x22x73 cm). Handtaget kan både justeras i höjd och ergonomiskt upp och ned, vilket gör att NXT60 vagnen kan passa alla föräldrar oavsett längd. 

  Fördelar Emmaljunga NXT60

  - Lätt och extra kompakt duo-barnvagn
  - Extra rymlig sittdel på 110 cm
  - Vändbar sittdel (barnet kan färdas framåtvänd eller mot dig)
  - Tre olika sittpositioner för maximal komfort (liggande, vilande eller sittande)
  - Förlängningsbar sufflett som ger maximalt med sol- och vindskydd
  - Både ergonomisk och teleskopisk styre för önskad höjd och benutrymme
  - Transportlås i chassit gör vagnen enkel att lyfta in i bilen eller förvara platt
  - Punkteringsfria hjul och låsbara framhjul
  - Rymlig förvaringskorg under vagnen
  - Modern skandinavisk design tillverkad i Sverige
  - Yttertygerna i det nya miljövänliga Dope Dye-tyget är gjorda av väderbeständigt och smutsavvisande material med UV50 + för skydd mot solens strålar
  - Köp till regnskydd Small till vagnen (tillbehör)


  Emmaljunga NXT 60 är tillverkad i Sverige med stor hänsyn till miljön

  Alla hjul är punkteringsfria och tillverkade i Ecco Solight. Ett miljövänligt material som är 100% återvinningsbart, innehåller inga PAH eller ftalater och har ett naturligt antibakteriellt skydd. Genom att använda förnybar energi från vatten, vind och sol produceras renare aluminium. Textilierna är inte bara smutsavvisande och starkt vattenavvisande. De ger också utmärkt skydd mot sol, vind och kyla. De har en solfaktor (skydd mot ultravioletta strålar) på 50+.Allt material testas kontinuerligt av ackrediterade laboratorier - vilket gör det säkrare för dig och ditt barn. Du kan känna dig både stolt och trygg som ägare till en Emmaljunga barnvagn. Emmaljungas generösa garantiperiod sträcker sig upp till 5 år.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Duovagn
  Färg: Beige
  Garanti: 3+2 år Begränsad Tillverkargaranti år
  Se mer produkter från detta varumärke:: Emmaljunga
 • Specifikationer
 • Artnr: 11268
Logga in