Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange
Axkid Minikid 4 Tile Melange

Axkid Minikid 4 Tile Melange

Axkid
6499 kr
 
Köp
Lagerstatus:  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • Axkid Minikid 4 Tile Melange

  Den nya modellen Minikid 4 är en ny fantastiskt rymlig bilbarnstol från 2023 med ett enastående svenskt säkerhetstänk fylld av smarta funktioner. Tyget är i en glad röd nyans.

  Med anpassningar som upp till 30 cm benutrymme, uppdaterad nackstödsteknologi och den enkla installationen på bara en minut gör den perfekt till ditt barn. Stolen kommer vara en riktig familjehjälte!

  Minikidfamiljen väver samman säkerhetstänk och bekvämlighet vid bakåtvänt åkande och är med i världens tuffaste krocktest – det svenska Plustestet.

   

  Sitsen har ett imponerande långt ryggstöd för ökad säkerhet och komfort och nackstödet anpassar sig automatiskt till barnets längd. Föredrar du ett fast nackstödsläge finns 14 fasta positioner att välja mellan. Båda varianterna är optimala för säkerhet och komfort!

  Vid installation använder du de automatiska förankringsbanden och vickar stolen på plats, det tar bara 60 sekunder.

  När stolen är på plats finns det upp till 30 cm extra benutrymme att tillgå vilket gör att barnet kan växa rejält på längden under användningstiden och bli både 125 cm lång och väga 36kg.

   

  En familjehjälte att lita på

  Minikid 4 är det senaste tillskottet till Axkids utbud för innovativt och säkert bilåkande. Det som skiljer denna modell från sin föregångare är den förbättrade komforten och ännu fler säkerhetsfunktioner. Tyget är ännu mjukare och andas bättre, vilket gör att barnet får en än mer positiv upplevelse.

  Nackstödets design är uppdaterad för att förbättra passformen för den som använder stolen, vilket ger ett optimalt stöd åt barnets huvud och nacke. Insatsdynan för de mindre barnet har uppdaterats och ger det perfekta stödet så att man uppnår den säkraste positionen.

  Vidare är nackstödet designat med en kraftabsorbtion och en design som gör det lätt att titta ut genom fönstret medan ni åker.

   

  Kompakt design möjliggör användning även i mindre bilar och kan installeras utan ISOFIX-kontakter. Flexibelt för att passa familjens behov. Tre bilbarnstolar i rad baktill och en i framsätet på en och samma gång – allt är möjligt med den här smarta och nätta stolens design!

   

  Förbättra ditt barns komfort med Minikid 4

  Sitt- och sovställning blir ergonomisk då ett inbyggt Sleep Well System erbjuder flera lutningslägen. Detta anpassas valfritt efter ålder, längd och fordonets sätesvinkel. Babyinlägget för småbarn är fyllt med memory foam och meshtyg som bidrar till god komfort och härlig luftcirkulation.

  Världsledande säkerhetssystem från Sverige

  Utrustad med en premiumsele och säkerhetssystem från den svenska teknikleverantören Holmbergs® är varje komponent (allt från spänne till bälte!) testat utefter bestämmelserna för att säkerställa en helt överlägsen kvalitet och en prestanda som verkligen utmärker en världsledare.


  Egenskaper

  - Räckvidd: upp till 7 år (36kg)
  - Godkänd längd: 61-125cm
   -Generöst benutrymme (upp till 30 cm extra)
  - Godkänd enligt den senaste R129-förordningen
  - Generös längd på ryggstödet
  - Stödjande insatsdyna för det mindre barnet (61-105cm)
  - Smidig installation i och med Easy installation system med automatiska underförankringsband
  - Installation med säkerhetsbälte
  - Intern 5-punktssele
  - Ventilerande,  giftfria tyger som kan tvättas i 30 grader

  Mått

  - Bredd: 44 cm
  - Höjd: 65 cm
  - Djup: 54 cm
  - Vikt: 11 kg

   

  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först. Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått upprepade avancerade tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Vikt: 11kg kg
  Maxvikt: 36KG kg
  Färg: Röd
  Bilstolstyp: Bakåtvänd bilbarnstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 22150225

Se fler varor

Axkid One 2 Tile Melange
Flerfaldig testvinnare!
7999 kr
Köp
Info
Axkid One 2 Granite Melange
Flerfaldig testvinnare!
7999 kr
Köp
Info

Andra köpte även

Logga in