Picca Loulou Cloud with stars White | Utsmyckning - Dekoration -
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Picca Loulou Cloud with pompoms Grey i gruppen Barn & Förälder / Barnrum  / Inredning / Dekoration / Utsmyckning hos Köpbarnvagn (8719066004700)
Picca Loulou Cloud with pompoms Grey

Picca Loulou Cloud with pompoms Grey

269 kr
Picca Loulou
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
8719066004700

Picca Loulou Grått moln med pompoms

Dekorera barnrummet med ett stämningsfullt och dekorativt moln. Picca Loulou Cloud with pom-poms är ett tredimensionellt moln med hängande bollar som gör sig fint både mot en ljus och mörk vägg. Molnet är dekorerad med små gulstänk som ger ett vackert skimmer. Häng molnet fritt i rummet eller mot en vägg. Upptill finns en ögla att fästa krok eller snöre i. 

Tips när du inreder barnrummet
När du inreder ett barnrum är det viktigt att ha barnets perspektiv. Det vill säga små möbler som passar till ett barn, ett mysigt kryp-in, en mjuk matta att leka på, gott om förvaring för leksaker och dekoration som stimulerar fantasin. Om du vill inreda barnrummet billigt kan du satsa på att renovera gamla möbler och dekorera med fantasifulla detaljer. 
Tänk på att dekoration för barnrum oftast måste hängas eller monteras högt, så barnet inte kommer åt att leka med det. Det är skillnad på dekoration och leksaker. 

- CE märkt
- Handgjord
- Höjd 23 cm (endast månen, pompoms ej inräknade)
- Bredd ca 33 cm
- Ej avsedd som leksak, monteras utom räckhåll för barn

Läs mer
Läs mindre
Andra köpte även: