BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Ivory | BARNVAGNSGUIDE - Barnvag
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Ivory i gruppen Barnvagnar  / Tillbehör / Bädda i barnvagnen hos Köpbarnvagn (9325021018973)
BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Ivory

BOZZ Lammskinnsfäll Långhårigt Ivory

695 kr / 495 kr
BOZZ
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
9325021018973

Lammskinnsfäll långhårigt IVORY

Mjuk, långhårigt lammskinn i färgen ivory. Kan användas i barnvagn eller till "vardags" för att barnet skall ligga och ha det mysigt och skönt. Om lammskinnsfällen används i barnvagnens liggdel behöver inga hål göras extra. Notera dock att fällen är ganska stor och normalt endast passar i liggkorgar till barnvagn, ej kombivagnar med hårdliftar eller mjukliftar som kan vara för små för att fällen skall få plats tillsammans med barnet.

Används lammskinnsfällen i sittdelen tar man fram en kniv och gör ett snitt där barnvagnsselarna skall stoppas i. Om lammskinnsfällen endast skall användas till annat bruk behöver inga hål göras extra. Tvättas lämpligast med ull-schampo. Karda eller kamma efter tvätt så blir det mjukt igen.

Storlek ca 90 x 57 cm

Material; 100% kromfria och innehåller inga skadliga ämnen för små barn. Tillverkade i Nya Zeeland för bästa mjukhet. Woolmark och Ökotex-certifierad.

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Sittdyna
Andra köpte även:
Nature Zoo Virkad Skallra Kanin Vit
97 kr
129 kr
Haklapp med vändbar ficka - Blomma
20 kr
89 kr
Heitmann Felle Ullschampo 200 ml
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
Playgro Music & Lights Pop Up
Lagerstatus
Bonus Kr
249 kr
NG Baby Plastad Frotté Vagn/Vagga
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr