Stokke Steps Matstol White Hazy Grey i gruppen Barn & Förälder / Matstolar & dynor / Stokke Steps Matstol hos Köpbarnvagn (349703)
Stokke Steps Matstol White Hazy Grey
Stokke Steps Matstol White Hazy Grey
Stokke Steps Matstol

Stokke Steps Matstol White Hazy Grey

STOKKE
2759 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-3 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • STOKKE Steps® Matstol Vit/Hazy Grey

  Stokke Steps är en barnmatstol som växer med barnet,  designad för att passa in i det moderna hemmet. Barnet sitter högt och bekvämt med stöd runtom. 
  Stolen är framtagen så att den ska kunna brukas i många år framöver. För att stolen ska kunna växa tillsammans med ditt barn så regleras endast fotstödet för att miska antalet moment, till skillnad från Stokke Tripp Trapp där du kan reglera både fotstöd och sits. Stokke Steps fotstöd ändrar du enkelt helt utan verktyg genom att höja och sänka så att ditt barn sitter optimalt oavsett ålder. Ju längre ner fotstödet hamnar, ju enklare kommer det bli för ditt lite större barn att klättra upp och ner självständigt från matstolen. Du märker själv på ditt barn när hen är redo och stor nog för att själv ta sig i och ur stolen. 
  Den stilrena designen och de praktiska materialen gör den lätt att torka av och hålla ren, samtidigt som stolen gör att ditt barn hamnar i samma höjd och kan delta lika aktivt vid matbordet. 

  Tillbehör

  - Stokke Steps Bouncer Babysitter kan monteras på stolen så att din bebis kan vara med vid bordet. Babysittern har olika lutningslägen och kan användas från nyfödd till ca 6-9 månader. 
  - Stokke Steps Babysits används från ca 6 månaders ålder. Babysitsen har frambåge och sele som förhindrar barnet att ramla ur stolen.
  - Babysitsen kan kombineras med en separat matbricka som ger ditt barn en egen yta att äta eller leka på.

  I priset ingår precis det du behöver för att kunna börja använda stolen direkt- Sits, ben och fotstöd. 
  Till Stokke Steps finns andra tillbehör att köpa till på vår hemsida, så som babybouncer, bricka etc. 


  Mått; 43 cm x 71 cm
  Höjd sits; 52 cm
  Vikt; 4.6 kg

 • Egenskaper
 • Färg: Grå , Vit
 • Specifikationer
 • Artnr: 349703

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in