Läs mer om KöpBarnvagn.se
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY

Välkommen till KöpBarnvagn
– din personliga babybutik!

KöpBarnvagn började som en liten gårdsbutik, startat 2003, och har utvecklats till en komplett babybutik med marknadens bredaste sortiment av barnvagnar och bilbarnstolar. Vi tillhanda håller även ett väldigt stort sortiment av allt annat  man kan tänkas behöva till sitt barn: spjälsängar, matstolar, skötbord, filtar, inredning, leksaker, nappflaskor etc.

Från butiken på Lamberget i Karlstad når vi kunder i hela Sverige. Redan 2004 såg grundaren Thomas Hörnqvist möjligheten att sälja barnvagnar ”över nätet” och blev snart marknadsledande i Sverige. I början av år 2019 fick vi en ny VD, Erika Blomberg Hjörne, som ska driva och utveckla vår verksamhet ytterligare. Vår gedigna erfarenhet av distansförsäljning borgar för trygghet och smidighet för våra kunder.

Många av oss som arbetar på företaget är småbarnsföräldrar, erfarna föräldrar eller bara väldigt nördiga kring allt som rör barnprodukter. Vi månar om att de produkter vi säljer ska vara säkra och barnvänliga. Vår förhoppning är att vårt intresse för dig som kund ska göra din resa in och vidare i familjevärlden trygg och rolig. Har du problem med en prudkt du handlat hos oss? Kom in till butiken med ditt kvitto så ska vi försöka se till att felet blir avhjälpt så snabbt som möjligt eller att du får en lånevagn. 

Vår butik ligger i Karlstad på Gräsdalsgatan 1.

Butikens öppettider
Måndag - fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 16.00
Söndagar Stängt


Vi välkomnar alla och hjälper er till en trygg och bra investering för familjen.

Hösten 2012 tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Gasell i Värmland" av tidningen Dagens Industri - en utmärkelse i konkurrens med samtliga företag i Värmland där man mäter snabb tillväxt i kombination med lönsamhet. Länk till detta finns längre ned.
I november 2013 tilldelades vi utmärkelsen Årets Digitala Gasell av Dagens Industri.

Under sommaren 2018 firades 15-årsjubileum.