X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 500 kr
MENY

Köpbarnvagn - din personliga babybutik

Hos oss på Köpbarnvagn hittar du allt du kan tänkas behöva till ditt lilla barn och även till dig som förälder: barnvagnar, bilbarnstolar, inredning till barnrum, leksaker, gravidprodukter och mycket mer.
Vi på Köpbarnvagn är stolta över att vara den nätbutik som har Sveriges största sortiment av barnvagnar och barnvagnstillbehör.

Köpbarnvagn har både en fysisk butik i Karlstad och online butik som levererar inom Sverige, till Norge och Danmark.
Fördelen för dig som kund är att vi kan kombinera näthandelns effektiva logistik och pressade priser med den kunskap om produkterna som bara en fysisk butik kan ge. På så sätt kan du köpa utvalda barnprodukter till fyndpriser.


Vår historia går tillbaka till 2003 då ägaren Tomas Hörnqvist startade en liten gårdsbutik för att sälja barnvagnar till bästa möjliga pris. Vi har nu marknadens bredaste sortiment av barnvagnar, bilbarnstolar och andra babyprodukter online men vi präglas fortfarande av den extra omtanke och engagemang som ett kommer ur ett litet familjeägt företag.
I dagsläget är vi femton heltidsanställda fördelade på butik, lager och administration. Många av oss är småbarnsföräldrar och vi månar om att de produkter vi säljer ska vara säkra och barnvänliga. Vår förhoppning är att vår erfarenhet som föräldrar ger ett mervärde för våra kunder som ofta är förstagångsföräldrar.

Hösten 2012 tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Gasell i Värmland" av tidningen Dagens Industri - en utmärkelse i konkurrens med samtliga företag i Värmland där man mäter snabb tillväxt i kombination med lönsamhet.
Under sommaren 2013 firade vi 10-årsjubileum och samma år tilldelades vi utmärkelsen Årets Digitala Gasell av Dagens Industri.

Vår butik ligger i Karlstad på Tjärngatan 16 A och är öppen 9.00 - 18.00 måndag till fredag, 10.00 - 15.00 lördagar, stängt söndagar.


Läs mer om oss i pressen:

Artikel NWT 2012-09-26

Artikel Svenskt Näringsliv 2012-09-27

Artikel VF 2012-09-26

Artikel i VF  2008-09-10 (Värmlands Folkblad)

Artikel i Dagens industri  2010-07-26