Välkommen till KöpBarnvagn
– din personliga babybutik!


Varumärket KöpBarnvagn har funnits sedan 2003. Det startade som en liten gårdsbutik och utvecklades sedan till en komplett babybutik med ett brett sortiment av barnvagnar och bilbarnstolar. KöpBarnvagn var först med att börja sälja barnvagnar online.

Hösten 2012 tilldelades KöpBarnvagn utmärkelsen "Årets Gasell i Värmland" av tidningen Dagens Industri, och 2013 "Årets Digitala Gasell".

Hösten 2020 blev varumärket uppköpt av EM Home i karlstad. Tillsammans med EM så delar vi nu en butikslokal på ca 5000 kvm. Från Gräsdalsgatan 1 i Karlstad levererar vi till våra kunder i hela Sverige.

Utöver barnvagnar och bilbarnstolar så tillhandahåller vi det mesta man kan tänkas behöva till sitt barn: spjälsängar, matstolar, skötbord, filtar, inredning, leksaker, nappflaskor etc.

Vi månar om att de produkter vi säljer ska vara säkra och barnvänliga. När vi väljer varumärken så tar vi hänsyn till kvalité, efterfrågan hos våra kunder, samt möjligheten att erbjuda en bra after sales service.

Vårt mål är att ge dig som kund den bästa personliga servicen. Vi som arbetar i företaget har lång erfarenhet i branschen och mycket god produktkunskap. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och tips!

Vår gedigna erfarenhet av distansförsäljning borgar för trygghet och smidighet för våra kunder.
Vår förhoppning är att vårt intresse för dig som kund ska göra din resa in och vidare i familjevärlden trygg och rolig.


Vår butik ligger i Karlstad på Gräsdalsgatan 1.

Butikens öppettider
Måndag - fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 16.00
Söndagar Stängt

Med anledning av Covid19
Vår butiksyta är stor och luftig. Inne i butiken finns handsprit och vi ber alla att hålla avstånd. Vi städar ofta och tvättar av våra produkter för att du fortfarande ska kunna provköra barnvagnar och provsitta bilbarnstolar.
Om du inte har möjlighet att besöka oss så kan du lägga din order online för avhämtning utanför vår butik i den friska luften (skriv en kommentar till oss i kassan).


Logga in