Emmaljunga NXT60

Emmaljunga NXT60 är lillasyster till NXT90. Funktionellt är de likvärdiga, men NXT60 barnvagnen har ett mindre chassi. Det gör att du får en kompaktare, smalare och lättare vagn. NXT60 erbjuder en underbar körkänsla och passar dig som vill ha en robust och stabil barnvagn men som tar lite mindre plats. Gillar du att promenera på grusvägar men samtidigt uppskattar en nätt och kompakt barnvagn så kan NXT60 passa dig. Välj mellan 3 olika chassin: Nature silver, Black och Black Outdoor.

Nytt från årsmodell 2023 är det nya handtaget som har blivit bredare och gett vagnen ett mer klassiskt utseende och bättre ergonomi, samt den uppdaterade liggdelen med förlängning på suffletten och exklusiva detaljer.

Tillverkad i Sverige med stor hänsyn till miljön
Alla hjul är punkteringsfria och tillverkade i Ecco Solight. Ett miljövänligt material som är 100% återvinningsbart, innehåller inga PAH eller ftalater och har ett naturligt antibakteriellt skydd. Genom att använda förnybar energi från vatten, vind och sol produceras renare aluminium. Textilierna är inte bara smutsavvisande och starkt vattenavvisande. De ger också utmärkt skydd mot sol, vind och kyla. De har en solfaktor (skydd mot ultravioletta strålar) på 50+.Allt material testas kontinuerligt av ackrediterade laboratorier - vilket gör det säkrare för dig och ditt barn. Du kan känna dig både stolt och trygg som ägare till en Emmaljunga barnvagn. Emmaljungas generösa garantiperiod sträcker sig upp till 5 år.
Visar 1-4 av 4 artiklar
Logga in