Köp Tripp Trapp matstol
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY

STOKKE Tripp Trapp® matstol

Stokke Tripp Trapp är en unik och prisbelönt matstol, designad 1972 av norska Peter Opsvik. Tripp trapp stolen är den första och enda barnmatstolen som går att justera för att ergonomiskt passa till alla åldrar - från nyfödd till vuxen. Stolen är skapad med ambitionen att barnen ska få vara i centrum och få sitta säkert och bekvämt vid bordet med resten av familjen.

STOKKE Matstol för nyfödd
Tripp trapp newbornset är ytterligare en revolutionerande uppfinning. Newborn setet är en liten "cocoon" som monteras uppe på ryggstödet på din tripp trapp matstol, som din nyfödde bebis kan ligga i. Tack vare den får din bebis komma närmre familjen och ta del av den sociala samvaron under bland annat era måltider.

STOKKE Matstol för barn från 6 månader
När barnet lärt sig sitta upp utan stöd kan du börja använda Tripp trapp babyset. Babyset är en bygel som du klickar fast på matstolen som omringar barnet. Bygeln finns att köpa i många olika fina färger så att du kan matcha din matstol. Stokkes bygelset är väldigt enkelt att klicka fast, och materialet är mycket hållbart och lätt att hålla rent. När ditt barn precis lärt sig sitta upp så kan han eller hon i början vara lite ostadig. En tripp trapp dyna kan då vara ett bra tillbehör för er. Matstolsdynan gör det lite extra ombonat så att barnet får mer stöd när hen sitter i matstolen. Har du en liten vilding där hemma som gillar att klättra? Vi rekommenderar dig då att köpa stokke tripp trapp sele som extra säkerhet utöver bygeln. Är det trångt vid matbordet? Eller vill du kunna vara flexibel och flytta med dig barnet medan du utför dina vardagssysslor? Genom att köpa till en tripp trapp matbricka så ger du barnet en helt egen fristående matplats. Eller så kanske ni använder den som lekbord. Matbrickan klickas av och på med ett knapptryck och även den är väldigt lätt att torka eller spola av.

STOKKE Matstol passar för vuxen
Allt eftersom barnet växer kan Tripp Trapp matstolen justeras, både på höjden och djupet. Genom att plocka av sittplattan och flytta upp fotstödet så har du förvandlat din barnmatstol till en vuxenstol!

Stokke erbjuder praktiska och hållbara produkter för barn, med lång användningstid och lång garantitid. När du köpt en matstol från Stokke kan du få 7 års garanti genom att registrera din produkt på deras hemsida www.stokke.com.
Sorteringsordning:
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Stokke Tripp Trapp Matstol Oak Natural
2399 kr
STOKKE Tripp Trapp Matstol Vit inkl. haklappar
6 st haklappar på köpet!
Lagerstatus
Bonus Kr
1999 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Natural
Lagerstatus
Bonus Kr
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Black
Lagerstatus
Bonus Kr
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Whitewash
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Vit
Lagerstatus
Bonus Kr
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Storm Grey
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Hazy Grey
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Serene Pink
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Soft Mint
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Matstol Varm Red
1890 kr
Stokke Tripp Trapp Newborn Set V.2 Grey
949 kr
Stokke Steps Ben Hazy Grey
Lagerstatus
Bonus Kr
849 kr
STOKKE Tripp Trapp Baby Set Bygel Black
499 kr
STOKKE Tripp Trapp Baby Set Bygel White
499 kr
1  2  Nästa »  |  Visa alla