Cybex Solution B3 I-Fix Bay Blue i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Bältesstolar 4-12 år hos Köpbarnvagn (522003893)
Cybex Solution B3 I-Fix Bay Blue
Cybex Solution B3 I-Fix Bay Blue
Cybex Solution B3 I-Fix Bay Blue
Cybex Solution B3 I-Fix Bay Blue
Cybex Solution B3 I-Fix Bay Blue

Cybex Solution B3 I-Fix Bay Blue

Cybex
2395 kr
 
Köp
Lagerstatus:  I lager (1-5 dagar)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Solution B3 I-Fix Bältesstol, Mörkblå

  Solution B3 är en bältesstol från Cybex med hög rygg som växer med ditt barn upp till 12 års ålder. Stolen kan klickas fast i bilens isofix-fästen för att den ska sitta stadigt vid i-/urstigning samt inte fara runt löst i bilen vid inbromsning eller kollision när ni åker utan barn.

  Solution B3 kan enkelt höjas för att passa ert växande barn. Genom att trycka in en knapp och dra upp nackstödet så höjs stolen för att passa ända upp till 150 cm. Det finns 12 olika höjdlägen, så barnet sitter alltid tryggt och bekvämt.

  På vardera sida finns extra sidokrockskydd som skyddar barnet mot en del av kraften som uppstår vid en eventuell krock från sidan. Krockskydden på stolen sitter fast och behöver inte justeras eller flyttas.

  Ryggstödet går att tilta lite bak eller fram för att bältesstolen ska passa och bli bekväm oavsett hur ert bilsäte ser ut. Tygerna släpper igenom lite luft, för att det inte ska bli för varmt när barnet sitter i stolen på sommaren.

  Cybex Solution B3 är testad och godkänd enligt senaste säkerhetsstandard UN R129/03. Tygerna har noggrant testats med avseende på skadliga ämnen.

  Mått och vikt: Mått (L x B x H): 39 x 57 x 64 cm
  Stolens vikt: 4,5 kg


  För oss på Köpbarnvagn kommer säkerheten alltid först

  Våra bilbarnstolar erbjuder maximal säkerhet då de genomgått extrema tester, vilka säkerställer att barn skyddas vid en olycka.

  Tänk på att enligt lagen måste alla barn som reser i bil använda en bilstol tills de är 12 år eller minst 135 cm långa, beroende på vilket som kommer först. För maximal säkerhet ska barnet sitta kvar bakåtvänt så länge som möjligt innan ni byter till en framåtvänd bältesstol.

  Om du är osäker på om denna stol är lämplig för ditt barn, kontakta oss gärna eller läs vår bilstolsguide.

 • Egenskaper
 • Färg: Blå
  Se mer produkter från detta varumärke:: Cybex
  Bälte eller isofix fäste: Isofix fäste
  Bilstolstyp: Framåtvänd bältesstol
 • Specifikationer
 • Artnr: 522003893

Se fler varor

Logga in