Emmaljunga NXT Flat tillbehörspaket i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Emmaljunga / Tillbehör hos Köpbarnvagn (Pktelnxttil2)
regnskydd, uv-nät & mugghållare till Emmaljunga NXT
 • Fri frakt över 999:-
 • Betala med Klarna

Emmaljunga NXT Flat tillbehörspaket

Emmaljunga
1599 kr
Lagerstatus:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • Emmaljunga NXT Flat barnvagnstillbehör - paket!

  Praktiskt väderpaket innehållande regnskydd, myggnät & mugghållare till Emmaljunga NXT (Flat).

  När sommaren kommer är det bra att rusta barnvagnen med praktiska tillbehör som både kan underlätta för föräldern och skydda barnet och vagnen i sommarvärmen. Med Emmaljungas mugghållare kan du alltid ha vattenflaskan nära till hands  och svalka dig under varma dagar eller under långpromenaden. Mugghållaren klickas snabbt och enkelt fast på handtaget på din Emmaljunga NXT barnvagn. Med Emmaljungas regnskydd till NXT så är du alltid redo när vädret snabbt kan vända. Regnskyddet har en praktisk förvaringspåse så att du alltid kan ha det med dig i varukorgen när du är ute och går. Regnskyddet passar alla NXT Flat vagnar, både liggdel och sittdel, och är enkelt att trä över barnvagnen. Det är genomskinligt fram så att du kan se barnet och barnet kan se ut, och det har en praktisk lucka framtill som går att stänga när det är blåsigt. Emmaljungas NXT myggnät går att fästa i suffletten på din NXT barnvagn och skyddar mot insekter.

  Med detta paket är du redo att ge dig ut på långpromenad, utflykt till parken eller bara ut i trädgården, oavsett väder! Och du kan tryggt låta ditt barn sova i barnvagnen när det är dags för middagsvilan. 

  Paketet innehåller:

  - Emmaljunga Regnskydd Exclusive Large
  - Emmaljunga NXT Myggnät
  - Emmaljunga Mugghållare XL

  Samtliga tillbehör passar till Emmaljunga NXT60 & NXT90 barnvagn med Flat sittdel.

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Mugghållare , Myggnät , Regnskydd
  Se mer produkter från detta varumärke:: Emmaljunga
 • Specifikationer
 • Artnr: Pktelnxttil2
Logga in