Maxi-Cosi Cabriofix i-Size Essential Black i gruppen Bilbarnstolar / Bilstolstyp / Babyskydd 0-1 år hos Köpbarnvagn (8558672112)
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size Essential Black
Maxi-Cosi Cabriofix i-Size Essential Black
 • Fri frakt över 999:-
 • Betala med Klarna

Maxi-Cosi Cabriofix i-Size Essential Black

Maxi-Cosi
1995 kr
Antal: 
Lagerstatus:  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • Maxi-Cosi Cabriofix i-Size Essential Black

  CabrioFix i-Size är den uppdaterade varianten från den tidigare populära Maxi-Cosi CabrioFix. Denna klassiska bilbarnstol lanserades 2003 och blev en av Maxi-Cosis mest sålda produkter där det blivit dags för denna ikoniska och älskade produkt att växa och utvecklas till nästa nivå; vi presenterar nya Maxi-Cosi CabrioFix i-Size.

  CabrioFix i-Size är ett smidigt och säkert babyskydd som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och väger endast 3.2 kg. Används från nyfödd 40cm till 75 cm / 0-12 kg.

  - i-Size kompatibel: Maxi-Cosi har de högsta säkerhetsbetygen i Europa, så att du kan vara säker på att ditt barn alltid åker supersäkert & bekvämt med Maxi-Cosi CabrioFix i-Size.
  - CabrioFix i-Size-babyskyddet väger endast 3,2 kg, och är supersmidig att bära från hemmet till bilen och tillbaka igen. Eller varför inte växla mellan vagnen och in till bilen.
  - CabrioFix i-Size-bilbarnstolen är utformad för att ge dig rörelsefrihet och passar de flesta barnvagnar och har praktiska minnesknappar.
  - En stor sufflett gör att ditt barn skyddas från väder och vind och ger en bättre miljö för sömn.

  Denna bekvämt vadderade bilbarnstol har ett spädbarnsinlägg som ger komfort för din nyfödda och ett mjukt nackstöd kring barnets huvud. En stor sufflett gör att ditt barn skyddas från väder och vind och ger en bättre miljö för sömn.

  - Bilbarnstolen väger 3,2 kg
  - Flexibelt resesystem med kompatibla Maxi-Cosi-barnvagnar och de flesta vagnarna på marknaden (adapter köpes separat)
  - Minnesknappar för barnvagn för enkel borttagning med en hand
  - Tvättbart skydd
  - Stort UV-solskydd
  - Löstagbart spädbarnsinlägg med separat nackstödsdyna
  - Mjukt vadderad sits
  - i-Size säkerhet
  - Babyskyddet installeras med CabrioFix i-Size-basen (köp till separat), eller bältas fast med bilens trepunktsbälte. För smidigast installation i bilen, fäst din CabrioFix i-Size-bilbarnstol på ISOFIX-basen med ett enkelt "klick" och du är redo att åka.

 • Egenskaper
 • Maxvikt: 13 kg
  Färg: Svart
  Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste , Isofix fäste
  Bilstolstyp: Babyskydd
 • Specifikationer
 • Artnr: 8558672112
Logga in