Populära Produkter

Bugaboo Fox 5 Paket Cybex
REA
11397 DKK 12663 DKK
Axkid One 2 Tar
REA
Flerfaldig testvinnare!
4660 DKK 6660 DKK
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size inkl. Bas
REA
Bäst i test!
2663 DKK 3660 DKK

Bugaboo Dragonfly

Förhandsboka nya hybridvagnen som har allt du behöver!

REA Bilbarnstolar

Kampanj på utvalda bilstolsmodeller från kända märken

Upp till 50%

Fynda fina leksaker från bland annat Jabadabadoo 

Emmaljunga 2023

Svensktillverkat, sedan 1925.

Emmaljunga värnar om ert barns säkerhet och framtid genom att tillverka högkvalitativa och miljövänliga barnvagnar.
Du kan vara trygg och stolt som ägare av en Emmaljunga barnvagn.

Läs mer om Emmaljunga här >>

Barnvagnspaket

Enkelt att beställa och du får dessutom ett bra pris!

När du köper ett färdigt barnvagnspaket hos oss kan du vara säker på att barnvagn, bilstol och adapter passar ihop.

Testvinnare 2022

Här finner du produkter som vunnit bäst i test 2022!
Testerna är publicerade hos Barntopplistan, hemfakta, Bäst-i-test.se & Barnguiden

Crescent Prestige Exklusive Grey
REA
Bäst i test 2022
5597 DKK 6997 DKK
Bugaboo Butterfly Black/Forest green
Resevagn, Bäst i test!
3330 DKK
4moms MamaRoo Babysitter 4.0 Grå
REA
Självgungande babysitter
1930 DKK 2263 DKK

Säkra bilbarnstolar

Vårt sortiment består av noggrant utvalda bilstolsmodeller från välkända märken, med isofixfäste eller bältesmontering.

Läs gärna 
våra tips här när du ska välja bilbarnstol.

Populära bilbarnstolar

På jakt efter den bästa barnvagnen?

Hos oss kan du garanterat köpa en säker, praktisk och prisvärd barnvagn! Vi har de populäraste barnvagnsmodeller av välkända varumärken som Emmaljunga, Bugaboo, Cybex, Stokke, Crescent och Kinderkraft. För att göra det enklare att köpa barnvagn har vi satt ihop färdiga barnvagnspaket som inkluderar bilstol, adapter och bas till bilen, perfekt för dig som tycker det är svårt att välja barnvagn och undrar vilka delar som passar ihop.

Vilken barnvagn passar mig?

Vi har sålt barnvagnar i över 15 år och ger dig gärna goda råd när du ska välja din första barnvagn. Inga frågor är konstiga, vi vet att det kan vara svårt att hålla koll på vad babyskydd, duovagn och travelsystem innebär. Oavsett om du behöver en barnvagn för nyfödd, en sittvagn, en sulky för större barn, joggingvagn, eller syskonvagn, så finner du det här hos Köpbarnvagn. I vår outlet kan du fynda utgående produkter eller förra årets färger.

Provkör din barnvagn

Många letar efter den bästa och säkraste barnvagnen eller sulkyn, och vi guidar dig gärna i barnvagnsdjungeln! Vår butik i Karlstad är öppen vardagar 10-18, lördagar 10-16, och söndagar 12-16. I vår butik kan du testa barnvagnar inomhus och utomhus, och du kan testa våra bilbarnstolar i din bil. Har du inte möjlighet att besöka oss så ring eller maila oss gärna. Vi arbetar nära produkterna och kan ge dig personliga tips och råd.

Vad behöver en nyfödd bebis?

Hos oss hittar du det mesta du behöver som gravid eller förälder: skötbord, spjälsäng, blöjhink, amningskudde, badbalja, skötbädd, bärsjal eller bärsele, resesäng, babysitter, matstol, leksaker och mycket mer. Våra bebisprodukter är alltid testade och säkra för ditt barn. Kika gärna extra på populära varumärken som NG Baby, Babybjörn, Jabadabado, Skiphop, Sangenic och Done By Deer. Gör en checklista för din baby och börja bocka av - här kan du handla bra och billiga barnprodukter!

Säker bilbarnstol till ditt barn

Det kan vara svårt att välja bilbarnstol. Du vill så klart ha den säkraste bilbarnstolen och det finns många modeller att välja bland. En bilstol som fått bäst i test är ett tryggt köp, men en billig bilstol behöver inte betyda att säkerheten är lägre. Vi har valt ut de säkraste bilbarnstolarna från de största och mest välkända varumärken: Maxi-Cosi, BugabooAxkid & Cybex. Allt för att du ska känna dig trygg när du köper din bilbarnstol. Om du vill så hjälper vi dig att välja en bilbarnstol som passar ditt barn, din bil och din budget.

Garanti & förlossningsgaranti

Hos oss har du alltid minst ett års garanti på produkterna du handlar. På de flesta barnvagnar erbjuds förlängd garanti, med upp till 7 år. Självklart har du också förlossningsgaranti.

Logga in