Köp barnvagn till bästa pris hos oss l Bäst-i-test l Kopbarnvagn.se
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Billig bilbarnstol bra matservis till barn på rea
Få goodiebag på köpet
Populära barnvagnar
Bugaboo Sittvagnsdyna, Seat Liner Black
454 DKK
Carena Kobbe Sulky Svart
Lagerstatus
Bonus Kr
1230 DKK
PAKET! Joolz Day3 + BeSafe Brilliant Black
12307 DKK
14230 DKK
Följ oss på instagram: @kopbarnvagn
Populära bilbarnstolar
Axkid Mate Bälteskudde Röd
Lagerstatus
Bonus Kr
184 DKK
Britax Discovery SL Storm Grey
Lagerstatus
Bonus Kr
596 DKK
Britax Max-Way Storm Grey
Lagerstatus
Bonus Kr
1765 DKK
Axkid förankringsband Wolmax
Lagerstatus
Bonus Kr
215 DKK
Populär inredning
NG Baby Skötbädd Mood Volang Graphite
538 DKK
Baby Wipes Våtservett Oparfymerad
Lagerstatus
Bonus Kr
15 DKK
22 DKK
Pearhead Ram Trippel Grå
Avtryck & fotoram
Lagerstatus
Bonus Kr
292 DKK
Populära leksaker
Jabadabado Parkeringsgarage
Med bilar och helikopter
Lagerstatus
Bonus Kr
535 DKK
Jabadabado Glassfat
Lagerstatus
Bonus Kr
192 DKK
A Little Lovely Company Lampa Mini Svan
Batteridriven LED
Lagerstatus
Bonus Kr
76 DKK
115 DKK

Välkommen till KöpBarnvagn – Trygga köp för hela familjen

Hos oss på Köpbarnvagn hittar du allt du kan tänkas behöva till ditt lilla barn och till dig som förälder: barnvagnar, bilbarnstolar, inredning till barnrum, leksaker, gravidprodukter, reservdelar till barnvagnar och mycket mer. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett av Sveriges största sortiment av barnvagnar och barnvagnstillbehör.

Köpbarnvagn har både en fysisk butik och onlinebutik i Sverige samt en onlinebutik som riktar sig till kunder i Norge (kjopbarnevogn.no). Fördelen för dig som kund är att vi kan kombinera näthandelns effektiva logistik och pressade priser med den kunskap om produkterna som bara en fysisk butik kan ge. Självklart hjälper det också till att vi är riktiga nördar vad gäller barnvagnar och babyprodukter. Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen till våra kunder. Varje dag får vi möta kunder som delar med sig av sina upplevelser vilket hjälper oss nästa gång vi hjälper en ny kund att hitta rätt barnvagn, bilstol eller vad som 
står på inköpslistan.  På så sätt kan du få personlig rådgivning kring barnprodukter för att passa dig och din familjs behov perfekt! 

Barnvagnar

Vi har ett mycket brett utbud av barnvagnar av olika märken, modeller och prisklasser. Hos oss på Köpbarnvagn kan du hitta allt från den mest trendiga och nättaste cityvagnen till den tåliga sportvagnen för alla terränger. Vi har även sulkys, joggingvagnar, cykelvagnar och massvis emd barnvagnstillbehör (skötväskor, åkpåsar, regnskydd, mm). Du hittar också reservdelar till din vagn om de går sönder, eller om du önskar anpassa din vagn efter årstiderna. 

Hos oss hittar du EmmaljungaBugabooBritaxStokkeBaby JoggerSilver CrossBabyZen, Bozz, Crescent, Mountain Buggy, Thule, Urban Jungle och många fler. 

Vi värnar om ditt barns säkerhet! Tänk på att reflexer som sitter fastsklistrade på produkter har en livslängd på ca 1 år. Byt därför ut dina reflexremsor för att bibehålla
synligheten under de mörkare tiderna på året.

Bilbarnstolar

Inget är så viktigt som barnens säkerhet. Hos oss hittar du bara säkra, testade och godkända babyskydd och bilbarnstolar. Det omfattande PlusTestet är en bra indikation på hur väl en bilbarnstol uppfyller de regler och riktlinjer som finns kring bilsakerhet som involverar barn. En Plustestgodkänd bilbarnstol har klarat av högre krockhastigheter och tuffare krockpulser. All belastning som ett barns nacke kan utsättas för vid en eventuell krock eller kraftig inbromsning har mäts på krockdockors nacke. Plustestet är framtaget för att öka säkerheten för barn i bil men även för att göra valet av bilbarnstol lättare och minimiera riskerna för felanvändning eftersom en plustestad stol kan monteras på samtliga platser i bilen, läs mer här.

Ditt barn behöver bilstol från den första färden från BB till det är ca 9 år (135 cm). Vi rekommenderar starkt att låta barnet åka bakåtvänt så länge som möjligt, men absolut tidigaste rekommenderad ålder att flytta ditt barn till en framåtvänd bilbarnstol är vid 4 års ålder eftersom nacken vid det laget oftast blivit fullt utvecklad. Vi har babyskydd (+0 år), bakåtvända bilbarnstolar (upp till ca 25 kg) och framåtvända bilbarnstolar (bältesstolar) till bra priser och med snabb leverans. Vi har också bälteskuddar för dig som har äldre barn som är enkla att flytta med till olika bilar. 

Barnrum

Här hittar du allt du behöver till barnrummet: spjälsängar, skötbord, påslakanset, skötbäddar och mycket mer. Här finns även all typ av inredning till barnrummet du kan tänkas behöva: förvaring, stolar, bord, vimplar, lampor, posters och mycket annat som är fint och praktiskt för ett litet barn. Du finner också fina minnesböcker och avtrycksset som kan bli en perfekt dopgåva! Eller varför inte en mysig filt i ekologisk ull? 

Baby & Barn

Här hittar du allt smått och gott som behövs för att ta hand om ett litet barn: filtar, blöjhinkar, nappar, badbaljor, pottor, termometrar, matstolar, med mer.
Vi har även leksaker som passar till barn från nyfödd upp till ca 4 år: snuttefiltar, nallar, speldosor, babygym, skallror, sängmobiler, vagnsleksaker, böcker, leksaksmat och mycket mer. Om du letar födelsedagspresent, julklapp eller doppresent så hittar du det hos oss.

Förälder

Här hittar du produkter till dig som förälder: för gravida, till amning, bärselar, bärsjalar och annat som är bra att ha. Här finns även produkter för dig som vill cykla med ditt barn: cykelstolar, cykelhjälmar och cykelvagnar.

Fynda

Sugen på ett riktigt fynd? Då har du hittat rätt. Här finns våra outletvaror som vi rensar från lagret eller butiken och för dig att köpa till riktiga vrakpriser. Håll utkik på instagram och facebook efter rabattkod, deals, kampanjer och erbjudanden. Fortfarande med garanti och ångerrätt så klart!