Köp barnvagn till bästa pris hos oss l Bäst-i-test l Kopbarnvagn.se
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Köp Britax Smile 3 till paketpris Köp handgjord napphållare i silikon och bokträ
Köp Emmaljunga NXT90 Outdoor Trek
Populära barnvagnar
Crescent Comfort Duovagn Beige
Lagerstatus
Bonus Kr
3073 DKK
4842 DKK
Bugaboo Fox2 Duovagn | Sittvagn med liggdel
Flera färger
Lagerstatus
Bonus Kr
fr. 9384 DKK
Följ oss på instagram: @kopbarnvagn
Populära bilbarnstolar
Axkid Mate Bälteskudde Svart
Lagerstatus
Bonus Kr
230 DKK
Britax Max-Way Plus Comfort Cover Dark Grey
458 DKK
Britax Kid II Cosmos Black
Lagerstatus
Bonus Kr
768 DKK
Axkid Minikid 2 Solid Granite
Lagerstatus
Bonus Kr
3076 DKK
Populär inredning
NG Baby Skötbädd Mood Volang Graphite
384 DKK
Stickstay Väggdekor Enhörningen Sky
153 DKK
A Little Lovely Company Lampa Stor Moln Vit
Batteridriven LED
Lagerstatus
Bonus Kr
688 DKK
919 DKK
Pearhead Ram Trippel Grå
Avtryck & fotoram
Lagerstatus
Bonus Kr
292 DKK
Populära leksaker
BOZZ Gåstol Lyx Grå
Med skojiga ljud!
Lagerstatus
Bonus Kr
615 DKK
Jabadabado Parkeringsgarage
Med bilar och helikopter
Lagerstatus
Bonus Kr
535 DKK
4moms MamaRoo Babysitter 4.0 Svart
Babysitter & vagga
Lagerstatus
Bonus Kr
2612 DKK
Skip Hop Hoppgunga Explore & More
Lagerstatus
Bonus Kr
1538 DKK

På jakt efter den bästa barnvagnen?

Hos oss kan du garanterat köpa en snygg, säker, praktisk och billig barnvagn! Letar du efter en vagn som fått utmärkelsen bäst i test? Det hittar du hos oss! Vi har valt att satsa på välkända varumärken som bl.a. Emmaljunga, Britax, Cybex, Bugaboo, Stokke, Thule & Crescent.

Vilken barnvagn passar mig?

Vi har sålt barnvagnar i över 15 år och ger dig gärna goda råd när du ska välja din första barnvagn. Inga frågor är konstiga, vi vet att det kan vara svårt att hålla koll på vad kombivagn, duovagn och travelsystem betyder. För att göra det enklare att köpa barnvagn har vi satt ihop färdiga barnvagnspaket som inkluderar bilstol, adapter och bas till bilen, perfekt för dig som tycker det är svårt att välja barnvagn och undrar vilka delar som passar ihop. Vårt sortiment är uppdaterat med de senaste inom barnvagnar 2020. Oavsett om du behöver en barnvagn för nyfödd med liggdel och sittdel, en sittvagn, en sulky för större barn, joggingvagn, cykelvagn eller syskonvagn, så finner du det här hos Köpbarnvagn.
I vår outlet säljer vi riktigt billiga barnvagnar och barnvagnstillbehör. Där kan du fynda utgående produkter eller förra årets färger.

Provkör din barnvagn

Många letar efter den bästa och säkraste barnvagnen eller sulkyn, och vi guidar dig gärna i barnvagnsdjungeln! Vår kundtjänst svarar på dina frågor vardagar kl 10-16, och vår butik i Karlstad är öppen vardagar 12-18 och lördagar 10-15. I vår butik kan du testa barnvagnar inomhus och utomhus, och du kan testa våra bilbarnstolar i din bil.

Vad behöver en nyfödd bebis?

När du berättat att du är gravid kommer du garanterat få goda råd om vad du behöver till din baby. Hos oss hittar du det mesta som du behöver: skötbord, spjälsäng, blöjhink, amningskudde, badbalja, skötbädd, bärsjal eller bärsele, resesäng, babysitter, matstol, leksaker och mycket mer. Även här satsar vi på kända och trygga märken som te.x. NG Baby, Babybjörn, Stokke, Jabadabadoo, Skiphop, Sangenic, Ergobaby med flera. Gör en checklista för din baby och börja bocka av - här kan du handla bra billiga barnprodukter!

Säker bilbarnstol till ditt barn

Det kan vara svårt att köpa bilbarnstol. Du vill så klart ha den säkraste bilbarnstolen och det finns många modeller att välja bland. En bilstol som fått bäst i test är ett tryggt köp, men en billig bilstol behöver inte betyda att säkerheten är lägre. Vi har valt ut de säkraste bilbarnstolarna från de största och mest välkända varumärkena: BeSafe, Britax Römer, Bugaboo, Axkid & Cybex. Allt för att du ska känna dig trygg i att de är garanterat testade och godkända och säkra för ditt barn. Om du vill så hjälper vi dig att välja en bilbarnstol som passar ditt barn, din bil och din plånbok.

Förlossningsgaranti och produktgaranti barnvagn

Hos oss har du alltid minst ett års garanti på din barnvagn eller bilbarnstol, och på barnvagnar får du också förlossningsgaranti.