X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 500 kr
MENY
Populära barnvagnar
Bugaboo Donkey2 Mono Komplett Alu Chassi
fr. 10540 DKK
Bugaboo Fox Komplett, Black Chassi
Lagerstatus
Bonus Kr
fr. 10615 DKK
Emmaljunga 2019 NXT90 ECO Green
Lagerstatus
Bonus Kr
7933 DKK
Joolz Hub Earth Parrot Blue
Lagerstatus
Bonus Kr
4992 DKK
Följ oss på instagram: @kopbarnvagn
Populära bilbarnstolar
Britax Baby-Safe i-Size Mystic Black
1825 DKK
Britax Babyskydd Baby-Safe Plus SHR II, Cosmos Black
1174 DKK
1583 DKK
Britax Multi-Tech III Cosmos Black
Lagerstatus
Bonus Kr
1897 DKK
2853 DKK
Britax Swingfix i-Size Blue Marble
Lagerstatus
Bonus Kr
4761 DKK
Populär inredning
A Little Lovely Company Lampa Mini Moln Rosa
Batteridriven LED
Lagerstatus
Bonus Kr
110 DKK
FORM Living Lampa Ballong Mint
Lagerstatus
Bonus Kr
182 DKK
261 DKK
Franck Fischer Sängmobil Fly Light Svan Rosa
Ekologisk
Lagerstatus
Bonus Kr
364 DKK
Jabadabado Sänghimmel Plommon
Lagerstatus
Bonus Kr
472 DKK
Populära leksaker
BigJigs Frukostbricka
Lagerstatus
Bonus Kr
261 DKK
Dockvagn Vintage Flätad Korg Grå
Lagerstatus
Bonus Kr
1266 DKK
Kids Concept Glasställ med glassar
317 DKK

Välkommen till KöpBarnvagn – din personliga babybutik

Hos oss på Köpbarnvagn hittar du allt du kan tänkas behöva till ditt lilla barn och även till dig som förälder: barnvagnar, bilbarnstolar, inredning till barnrum, leksaker, gravidprodukter och mycket mer. Vi är stolta över att vara den nätbutik som har Sveriges största sortiment av barnvagnar och barnvagnstillbehör.

Köpbarnvagn har både en fysisk butik och online butik. Fördelen för dig som kund är att vi kan kombinera näthandelns effektiva logistik och pressade priser med den kunskap om produkterna som bara en fysisk butik kan ge. På så sätt kan du köpa utvalda barnprodukter till fyndpriser och med snabba leveranser.

Barnvagnar

Vi har ett mycket brett utbud av barnvagnar av olika märken, modeller och prisklasser. Hos oss på Köpbarnvagn kan du hitta allt från den trendigaste och nättaste cityvagnen till den tåliga vagnen för alla lägen. Vi har även sulkys, joggingvagnar, barnvagnstillbehör (skötväskor, åkpåsar, regnskydd, mm). Du kan även hitta en hel del reservdelar till barnvagnar hos oss.

Bilbarnstolar

Inget är så viktigt som barnens säkerhet. Hos oss hittar du bara säkra, testade och godkända bilbarnstolar. Ditt barn behöver bilstol från den första färden från BB till det är ca 9 år (135 cm). Vi har babyskydd (+0 år), bakåtvända bilbarnstolar (upp till 25 kg) och framåtvända bilbarnstolar (bältesstolar) till bra priser och med snabb leverans.

Barnrum

Här hittar du allt du behöver till barnrummet: spjälsängar, skötbord, påslakanset, skötbäddar och mycket mer. Här finns även all typ av inredning till barnrummet du kan tänkas behöva: förvaring, stolar, bord, vimplar, lampor, posters och mycket annat som är fint och praktiskt för ett litet barn.

Baby & Barn

Här hittar du allt smått och gott som behövs för att ta hand om ett litet barn: filtar, blöjhinkar, nappar, badbaljor, pottor, termometrar, matstolar, med mer.
Vi har även leksaker som passar till barn från nyfödd upp till ca 4 år: snuttefiltar, nallar, speldosor, babygym, skallror, sängmobiler, vagnsleksaker, böcker, leksaksmat och mycket mer. Om du letar födelsedagspresent, julklapp eller doppresent så hittar du det hos oss.

Förälder

Här hittar du produkter till dig som förälder: för gravida, till amning, bärselar, bärsjalar och annat som är bra att ha. Här finns även produkter för dig som vill cykla med ditt barn: cykelstolar, cykelhjälmar och cykelvagnar.

Fynda

Sugen på ett riktigt fynd? Då har du hittat rätt. Här finns varor som vi rensar från lagret och du kan köpa till riktiga vrakpriser. Fortfarande med garanti och ångerrätt så klart.