Köp Joolz iZi Go Modular Babyskydd Svart | Joolz Geo - Joolz - Var
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Joolz iZi Go Modular by Besafe, Black i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Joolz / Joolz Geo hos Köpbarnvagn.se (300084)
Joolz iZi Go Modular by Besafe, Black
Joolz iZi Go Modular by Besafe, Black
Joolz iZi Go Modular by Besafe, Black

Joolz iZi Go Modular by Besafe, Black

2795 kr
Joolz
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
300084

Joolz Babyskydd iZi Go Modular Svart

Joolz iZi Go Modular är ett babyskydd framtagen i ett unikt samarbete med Besafe för att ge föräldrar: bekvämlighet, säkerhet och design för ett aktivt liv - oavsett om det är i en barnvagn eller i en bil. Ett samarbete där holländsk design möter skandinavisk säkerhet.

Tillverkad i högkvalitativt Joolz-tyg som enkelt kan tas av och tvättas. Inkluderar XL solskärm med inbyggd ventilation och solskyddsfaktor UPF 50+. Som en vacker detalj har babyskyddet Joolz igenkänningsbara handtag i konstläder som matchar vagnarna perfekt. Kompatibel med både Joolz Day och Joolz Geo.

Adapter Travel System: för att bilbarnstolen ska kunna passa direkt på din vagn behöver en adapter köpas separat. "Joolz Day Bilstolsadapter" passar till Joolz Day. Har du en Joolz Geo Mono singelvagn väljer du "Joolz Geo Adapter Övre", och har du en Joolz Geo Duo syskonvagn eller Joolz Geo Twin tvillingvagn väljer du "Joolz Geo Adapter Nedre".

Generell information om iZi Go Modular:
Babyskydd med mycket hög säkerhet och komfort för barnet. Babyskyddet är en del av BeSafes nya, innovativa koncept som helhetslösning för barn 0-4 år - en bas och två bilbarnstolar genom hela användningstiden. Endast babyskyddet ingår i priset och passar barn från 0-12 månader. Bas och nästa steg av bilbarnstol, BeSafe i-Size Modular, säljes separat.

Babyskyddet kan monteras utan bas med bilens befintliga 3-punktsbälte. Tillsammans med en BeSafe Modular i-Size bas, som säljes separat, är den mycket enkel att montera. Klicka fast babyskyddet på basen och du är klar för att åka. Tydliga indikatorer visar när kombinationen är korrekt monterad.

Vid händelse av kollision absorberar det nyutvecklade SIP+ (Side Impact Protection) belastningen av krocken och ökar skyddet både vid frontalkrock, sidokollision och påkörning bakifrån. Detta säkerställer att babyskyddet överträffar säkerhetskraven som ställs i reglementet för i-Size.

Joolz iZi Go Modular by Besafe har integrerat 5-punktsbälte samt smarta magneter för att underlätta hanteringen av internbältet. Justerbara bröstselar som gör att barnet kan växa med stolen.

Den unika kombinationen av mjukt material och EPS, tillsammans med mjuk stoppning i skalet, gör att barnet sitter bekvämt under hela resan. Integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+, gör att den passar perfekt på barnvagnen som Travel System - babyskydd som klickas fast direkt på barnvagnen.

Bilstolen är plustestad och godkänd, vilket innebär att den klarat världens tuffaste krocktest för bilbarnstolar. Testet fokuserar på frontalkollisionen, den kollisionsform som medför de allvarligaste konsekvenserna för ett barn. Plustestet testar stolarna i högre hastigheter och med hårdare stopp. Alla mätningar görs i krockdockans nacke. Testet är frivilligt och utförs av VTI i Linköping. Babyskyddet är godkänd i enlighet med i-Size UN r 129. Godkänd höjd; 40-75 cm.

Läs mer
Läs mindre
Bälte eller isofix fäste: Bältesfäste
Färg: Svart
Tillbehör till: Joolz iZi Go Modular by Besafe, Black
Axkid Skylt Baby On Board
Lagerstatus
Bonus Kr
20 kr
49 kr
Axkid SparkskyddLagerstatus
Bonus Kr
179 kr
249 kr
BeSafe Bilspegel
Lagerstatus
Bonus Kr
195 kr
BeSafe iZi Modular i-Size bas
Installationsbas för bilstol & babyskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
2495 kr
Jollein Myggnät till babyskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
Andra köpte även:
Joolz Geo Parasoll Studio Noir
Lagerstatus
Bonus Kr
495 kr
Joolz Stickad Filt Pink
Lagerstatus
Bonus Kr
649 kr
Joolz Geo Adapter Nedre
Passar även Geo2
Lagerstatus
Bonus Kr
449 kr
Joolz Madrassöverdrag Off White
Lagerstatus
Bonus Kr
159 kr
Joolz Nest Off White
Lagerstatus
Bonus Kr
840 kr