Britax B-Agile Double Cosmos Black | B-Agile Double - Britax -
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Britax B-Agile Double Cosmos Black
Britax B-Agile Double Cosmos Black
Britax B-Agile Double Cosmos Black
Britax B-Agile Double Cosmos Black
Britax B-Agile Double Cosmos Black

Britax B-Agile Double Cosmos Black

4695 kr
Britax
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
2000033222

Britax B-Agile Double Syskonvagn 

Britax B-Agile Duo är en stabil och robust syskonvagn för två barn. Barnvagnen kännetecknas av hög svängbarhet vilket gör den enkel att styra med en hand även när barnen sitter eller ligger i vagnen. Britax B-Agile syskonvagn är ombonad och väl vadderad i sittdelen - och i kombination med att barnvagnen har fjädring på samtliga däck sitter barnet komfortabelt även när man går på mer ojämnt underlag.

Löstagbara CLICK & GO®- adaptrar finns att köpa till som gör att vagnen är färdig att användas för sk Travel System om man önskar (dvs man kan använda babyskyddet direkt på barnvagnen). Adaptrarna passar till BABY-SAFE babyskydd och BABY-SAFE Sleeper.

Barnvagnen fälls enkelt ihop med en hand och blir kompakt ihopfälld för att vara en syskonvagn. När vagnen är ihopfälld låses den automatiskt med hjälp av transportlåset. Stor och rymlig varukorg. Framhjulen är svängbara men går att låsa vid behov - t ex vid körning på grusväg eller snöunderlag. Hjulen har fjädring och är av punkteringsfri modell. Chassi är tillverkat i robust aluminium för lägsta vikt och bästa hållbarhet.

Sittdelen är ej vändbar men sittdelarna är individuella och kan justeras i olika positioner oberoende av varandra - i praktiken innebär detta att ett barn kan sitta upp i vagnen samtidigt som det andra barnet sover i fullt liggläge. Britax B-Agile syskonvagn har 5-punktsselar med axelremmar som är justerbara i höjdled. Vagnen har en förvaringsficka i solsuffletten.

Britax B-Agile Duo syskonvagn har ställbart styre i knäled vilket innebär att styret kan justeras i olika höjdlägen. 

Regnskydd ingår i priset.

Vikt; 13,2 kg

 

 

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Syskonvagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Färg: Svart
Mått hopfälld (BxHxD): 72x31x78 cm
Mått uppfälld: 78x104x105 cm
Tillbehör till: Britax B-Agile Double Cosmos Black
Andra köpte även: