Britax Smile 3 | Barnvagnar och tillbehör till bra priser | Fri frakt
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Britax Smile 3 Sittvagn Frost Grey (Brown handle) i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Britax / Britax Smile III hos Köpbarnvagn (2000032761)
Britax Smile 3 Sittvagn Frost Grey (Brown handle)

Britax Smile 3 Sittvagn Frost Grey (Brown handle)

7295 kr / 6895 kr
Britax Premium Line
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
2000032761

Britax Smile III - sittvagn Frost Grey med brunt handtag

Nya Britax Smile 3 är bättre än någonsin! Föregångaren Smile 2 har varit älskad i åratal för sin smidighet, tålighet och flexibilitet. Nu har den uppgraderats och tagit steget in i Britax Premium Line sortiment. Vagnen har fått en genomgående uppfräschning och ger ett mer sofistikerat och elegant intryck. Dessutom har fjädringen förbättrats avsevärt och sittvagnen tål hela 22 kg! Det ger en barnvagn som håller länge och är mjuk och behaglig att köra på alla underlag. 

Ihopfälld tillsammans med sittdelen blir Smile 3 enbart 90x40x57 cm. Utan sittdelen och enbart chassit med hjul blir måtten 84x27x57 cm. Den passerar alltså enkelt trånga dörröppningar och tar lite plats i bilen eller förrådet. 

Britax Smile 2 vs. Smile 3
Vad är då nytt med Britax Smile 3? Det som märks först är att den nya Smilen är mjukare att köra. Det beror på att den har en centralt placerad fjädring i chassit. Dessutom är framhjulen placerade bredare isär vilket gör den stabilare. Nytt är även att handtaget och frambågen är i läderimitation. Överlag är det en mer elegant och lättkörd vagn än sin föregångare. 

Nytt på Smile III
- Centralt placerad fjädring
- Bredare mellan framhjulen
- Läderimitation på handtag och frambåge
- Exklusiva tyger
- Slankare utseende på chassi
- Integrerat fäste för mugghållare
- Sittdelens ryggstöd förlängt med 6 cm
- Internsele lättare att justare i höjd
- Rymligare vid frambågen
- Planare liggläge i sittdelen
- Sittdelen tål 22 kg istället för 17 kg 
- Framhjul monterade med skruv istället för nit, underlättar vid slangbyte


Britax Smile III som sittvagn
Köper du en Britax Smile 3 kommer du få en lättkörd barnvagn med ett mjukt gung. Det är dessutom den perfekta barnvagnen för dig som har ont om plats i bilen. Britax Smile 3 går in i de flesta bagage. Sittdelen är vändbar så att du kan välja om du vill ha barnet mot dig eller i färdriktningen. Vagnen har lufthjul runtom vilken ytterligare bidrar till en mjuk körkänsla. Framhjulen går att låsa vid behov. 

Paketpris Britax Smile 3 med liggdel
För dig som väntar baby har vi barnvagnspaket med Smile 3 sittvagn, liggdel och babyskydd. En supersmart lösning som garanterar att du får produkter som passar ihop. Britax babyskydd passar direkt på chassit på Smile 3, så du behöver ingen adapter.

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Duovagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Färg: Grå
Mått hopfälld (BxHxD): 90 x 40 x 57 cm cm
Mått uppfälld: 57x111x100
Däcktyp: Lufthjul
Vändbar sittdel: Ja
Maxbelastning (per sittdel): 22 kg
Andra köpte även:
Britax Åkpåse Shiny Pink
Lagerstatus
Bonus Kr
995 kr