Joolz Geo Mono Singelvagn Parrot Blue

FRI FRAKT
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Joolz Geo Mono Singelvagn Parrot Blue i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Joolz / Joolz Geo hos Köpbarnvagn.se (020012-020517)
Joolz Geo Mono Singelvagn Parrot Blue
Joolz Geo Mono Singelvagn Parrot Blue

Joolz Geo Mono Singelvagn Parrot Blue

9990 kr / 7990 kr
Joolz
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
020012-020517

Joolz Geo Singelvagn Parrot Blue

Joolz Geo Mono är i detta utförande en komplett duovagn för ett barn med sitt- och liggdel. Får man senare behov av att använda vagnen som syskonvagn eller tvillingvagn är detta möjligt genom att köpa till extra syskonsits och nedre liggdel.

Vagnens sittdel är vändbar i båda körriktningarna. Den ergonomsika sittdelen kan regleras i tre olika positioner och utrustad med 5-punktssele. Precis som Joolz Day är sitsen på Joolz Geo högt placerad, vilket gör att föräldrarna kommer närmare sitt barn och att vagnen med fördel kan skjutas intill ett matbord - t ex om man är ute och äter på restaurang. Vagnens frambåge kan antigen helt tas av eller öppnas upp på ena sidan och vikas åt sidan - detta för att underlätta när barnet sätts i eller tas ur vagnen.

Handtaget är av teleskopmodell för att passa olika längder. Både vagnens och liggdelens handtag är klätt i leatherette (konstläder) vilket ger vagnen ett exklusivt och lyxigt utseende. Liggkorgen är stor och rymlig med extra ventilation i suffletten.

Joolz Geo är en mycket lättkörd barnvagn och fungerar lika bra inne i stan som ute på landet. Bakhjulen är lufthjul 12 tum och de mindre, svängbara och låsbara framhjulen är punkteringsfria EVA-hjul. Samtliga hjul har stötdämpning för bästa körkomfort på alla väglag. Vagnen är enkel att fälla ihop och tar liten plats i bilen.

Varukorgen är stor och rymlig. Den är enkel att montera av från vagnen och kan då bäras i ett handtag som en förvaringskorg.

Travelsystem; Med hjälp av adapters kan Maxi Cosi babyskydd användas på vagnen. Ingår ej - köps till separat.

Vikt sittvagn; 11,8 kg
Vikt liggvagn; 12,8 kg

 

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör:Duovagn
Däcktyp:Lufthjul
Hjultyp:Swivelhjul (svängbara)
Mått hopfälld (BxHxD):60x42x97 cm
Andra köpte även:
Minime Mjuk haklapp 6-pack
Lagerstatus
Bonus Kr
49 kr
169 kr
Håv Med Fiskar
Lagerstatus
Bonus Kr
59 kr
199 kr
Nuby Sektionstallrik 6-pack Röd och gul
10 kr
169 kr
Emmaljunga Exklusivt Regnskydd Large
595 kr
Bugaboo Ståbräda Comfort+
Lagerstatus
Bonus Kr
1180 kr
Kam & Borste Rosa
Lagerstatus
Bonus Kr
39 kr