X

Användarnamn


FRI FRAKT
Vid köp över 500 kr
MENY
Bonus Kr
Thule Glide² Jet Black i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Thule / Thule Glide hos Köpbarnvagn.se (10101928)
Thule Glide² Jet Black
Thule Glide² Jet Black
Thule Glide² Jet Black
Thule Glide² Jet Black
Thule Glide² Jet Black
Thule Glide² Jet Black

Thule Glide² Jet Black

6499 kr / 4798 kr
Thule Chariot
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
10101928

Thule Glide² Jet Black

Thule Glide² är en riktigt lätt springvagn för ett barn som är extremt stabil, fylld med smarta funktioner. För att få ut optimalt av löpningen har vagnen ett stort, luftfyllt framhjul som är fixerat - detta ger vagnen en hög stabilitet vid högre hastigheter.

Thule Glide² är en uppdaterad version av den mycket populära Glide 1. I grund och botten är det samma vagn som bygger på samma stomme, men några förändringar har gjorts. För att ytterligare förbättra vagnens stabilitet och köregenskaper har vagnen gjorts 3,6 cm bredare. Dessutom har vagnens fotbroms kompletterats med en justerbar vridhandbroms på handtaget, vilket kommer väl till användning när vagnen körs i kuperad terräng eller när man springer i en brant nedförsbacke. Den uppdaterade versionen väger 0,9 kg mer än sin föregångare.

Ett reglerbart, lite längre ergonomiskt handtag hjälper löparen till ett bättre löpsteg. Handbromsen ger stabilitet och trygghet vid löpning i nedförsbackar. För ett överlägset rullmotstånd är vagnen försedd med lättviktsdäck, lättviktsfälgar, ett högkvalitativt kullager samt däck med en smalare dimension.

Bakhjulen är av 18 tums storlek och det främre, fixerade framhjulet är 16 tum. Samtliga däck är lufthjul. Bakhjulen är försedda med parkeringsbroms. Vagnen är även försedd med fjädring baktill för att ge vagnen en optimal körkomfort. Framhjulen har en stänkskärm för att så lite smuts som möjligt ska komma upp mot barnets fötter.

Suffletten kan regleras i olika lägen och är försedd med tittlucka. Ryggen är ställbar i olika lägen, varav det nedersta utgör nästan plant liggläge. Barnet spänns säkert fast i sittdelens 5-punktssele. Varukorgen är stor och rymlig. Enkel att fälla ihop.

- Vikt 10,8 kg
- Bredd 68,6 cm
- Max belastningsvikt 34 kg

Läs mer
Läs mindre
Mått hopfälld (BxHxD):58x33x93,5 cm
Andra köpte även:
Thule Urban Glide² Regnskydd
Lagerstatus
Bonus Kr
395 kr
Britax Swingfix i-Size Blue Marble
Lagerstatus
Bonus Kr
5999 kr
Thule Regnskydd Liggdel
Lagerstatus
Bonus Kr
379 kr
Thule Urban Glide² Liggdel
Lagerstatus
Bonus Kr
1699 kr
Nattlampa Twilight Ladybug Red
Lagerstatus
Bonus Kr
349 kr
Joolz Hub Earth Quadro Nero
Lagerstatus
Bonus Kr
6290 kr