Köp Baby jogger City Mini GT online hos oss
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Bonus Kr
Baby Jogger City Mini GT Black i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Baby Jogger / City Mini GT hos Köpbarnvagn.se (BJ15410 )
Baby Jogger City Mini GT Black

Baby Jogger City Mini GT Black

3995 kr / 3395 kr
Baby Jogger
Lagerstatus
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
BJ15410

Baby Jogger City Mini GT barnvagn - SVART

Vagnen passar lika bra på shoppingturen som på resan. Eftersom vagnen endast väger 9,5kg och blir så liten när man fäller ihop den, är den väldigt anpassningsbar.

Det som skiljer City Mini GT från City Mini är att GT har fått 8,5” skumfyllda hjul (punkteringsfria), justerbart handtag, handbroms och lite större sits.

City Mini GT finns som singel- och dubbelvagn och har BabyJoggers patenterade "Quick Fold Technology" - fäll enkelt ihop och upp vagnen med en hand och en rörelse! Med ett enkelt lyft i remmen "fold" som sitter i sitsen, fälls vagnen ihop – Perfekt för stunder du inte kan lägga ifrån dig din bebis och behöver fälla ihop vagnen.

Sitsen går att fälla till horisontalt läge och är vadderad, för sköna sovstunder. Sitsen är ventilerad vilket är skönt på varma sommardagar. På baksidan av sitsen finns det ett praktiskt förvaringsfack.

City Mini GT går bra att använda från att barnet är nyfött tillsammans med en liggkorg och många år framöver. Vagnen klarar 30kg inkl last. Vagnen har stötdämpande framhjulupphängning samt svängbart framhjul som går att låsa - bra vid olika slags underlag.

Suffletten har 3 olika positioner, SPF 50+, genomskinligt fönster och kan dras ner extra långt för extra vind- och solskydd.

BabyJogger City Mini GT har handbroms på styret och ett justerbart 5-punkts säkerhetssele med axelskydd och skydd för själva spännet, samt en varukorg som tål 9kg.

Vagnen har många bra tillbehör som går att köpa separat. Regnskydd, myggnät, MP3 Konsoll, mugghållare, ståbräda, bygel, transportväska, kylväska och mycket mer.

Köp till en bilstolsadapter så kan enkelt flytta över din bebis från bil till vagn. Anpassa vagnen efter ditt och ditt barns behov.

Det är väldigt enkelt att växla mellan bilstolsadapter, barnbricka eller bygel - bara ett enda tryck på en knapp så växlar du enkelt mellan de olika tillbehören, det universala fästet ingår i vagnen.

Vikt: 9,5kg
Vikt kapacitet: 30kg
Mått uppfälld (LxBxH): 112x62x110cm
Ihopfälld med hjul: 80x62x25cm
hopfälld utan hjul: 71x51x17cm

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Duovagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Mått hopfälld (BxHxD): 62x25x80 cm
Mått uppfälld: 62x110x112
Däcktyp: Punkteringsfria
Vändbar sittdel: Nej
Maxbelastning (per sittdel): 29,5 kg
Tillbehör till: Baby Jogger City Mini GT Black
Andra köpte även:
Satex Barnvagnslås
Lagerstatus
Bonus Kr
99 kr
Britax Max-Way Cosmos Black
Lagerstatus
Bonus Kr
2295 kr