Thule Sleek Duo Navy Blue | Thule Sleek - Thule - Varumärken -
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Thule Sleek Syskonvagn Grey Melange i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Thule / Thule Sleek hos Köpbarnvagn (Pktthulesleekgm)
Thule Sleek Syskonvagn Grey Melange

Thule Sleek Syskonvagn Grey Melange

14998 kr
Thule
Antal: 
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
Pktthulesleekgm

Thule Sleek Syskonvagn Grey Melange

Thule Sleek är en smart och snygg barnvagn som är utformad för aktiva föräldrar. Den är lätt och enkel att manövrera och gör att du kan röra dig fritt överallt i staden eller ute på landet. Vagnen kan användas både som singelvagn till ett barn eller som syskon-/tvillingvagn med plats för två barn. Säljes här som komplett barnvagn för syskon i olika åldrar. Du får med en liggdel och två sittdelar.

Vändbar sittdel
Sittdelen är vändbar och kan köras i båda färdriktningarna. Ryggstödet är lutningsbart med tre lägen; sova, vila och sitta upprätt. Sittdelen är rymlig och bekväm med generös sitthöjd och justerbart benutrymme.

Den utfällbara ventilerande suffletten med tittfönster, solskydd och UV-skydd ger barnet en skön åktur oavsett väder och vind. Frambåge som kan svängas åt sidan så det blir lättare att sätta barnet i vagnen.

Liggdel
Stor och rymlig liggdel med ventilerande madrass. Sufflett med ventilation, solskydd och UV-skydd (UPF50+) som ger barnet en skön åktur oavsett väder och vind. Används från nyfödd.

Chassi & hjul
Robust lättviktschassi i aluminium. Punkteringsfria skumfyllda hjul för mjukare körning i terräng och reflexer för ökad synlighet i mörkret. Hjulen kan monteras av för kompaktare ihopfällning. Fjädring på samtliga hjul för optimal körkomfort. De främre hjulen är svängbara och kan låsas vid behov.

Handtaget är av teleskopmodell för att passa föräldrar med olika längd. Stor varukorg med dragkedjeförsett lock så att du kan ta med allt du behöver. Utrustad med krok så du enkelt kan fästa en skötväska. Lätt att fälla ihop till kompakt format.

Tillbehör till vagnen
En bilstolsadapter gör att du kan använda vagnen som Travel System, och klicka på babyskyddet på vagnens chassi. Andra praktiska tillbehör som finns att köpa till Thule Sleek är; skötväska, ståbräda, matbricka, UV-skydd, sittvagnsdyna, transportväska mm.

- Vikt 12,7 kg
- Sitthöjd 63 cm
- Axelbredd 30 cm
- Bakhjul 11-tum, framhjul 8-tum


Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Duovagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Färg: Grå
Mått hopfälld (BxHxD): 60,5x42x83 cm
Däcktyp: Punkteringsfria
Vändbar sittdel: Ja
Maxbelastning (per sittdel): 15 kg
Andra köpte även:
Thule Åkpåse City, Energy Red
Lagerstatus
Bonus Kr
1699 kr
Thule Sleek Duo Shadow Grey
Lagerstatus
Bonus Kr
11999 kr
Thule Sittvagnsdyna Energy Red
Lagerstatus
Bonus Kr
379 kr
399 kr
Thule Sleek Syskonsits Navy Blue
Lagerstatus
Bonus Kr
3299 kr
Thule Sleek Midnight Black
Lagerstatus
Bonus Kr
9699 kr
Thule Skötväska Charcoal Grey
Lagerstatus
Bonus Kr
1099 kr
Thule Sleek Liggdel Shadow Grey
Lagerstatus
Bonus Kr
2999 kr
Thule Åkpåse City, Navy Blue
Lagerstatus
Bonus Kr
1599 kr
1699 kr