Köp Thule Urban Glide 2 Double Jet Black | Thule Glide - Thule - Va
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Thule Urban Glide 2 Double Jet Black i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Thule / Thule Glide hos Köpbarnvagn (10101927)
Thule Urban Glide 2 Double Jet Black
Thule Urban Glide 2 Double Jet Black
Thule Urban Glide 2 Double Jet Black
Thule Urban Glide 2 Double Jet Black

Thule Urban Glide 2 Double Jet Black

9299 kr
Thule
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
10101927

Thule Urban Glide 2 Syskonvagn, Jet Black

Thule Urban Glide 2 är en riktigt lätt barnvagn med plats för två barn som är extremt stabil, fylld med smarta funktioner. Vagnen kan dels användas som "vanlig" barnvagn och dels som joggingvagn. Det främre hjulet är svängbart och går att låsas i fast position vid löpning.

Chassi & hjul
Lättviktschassi i aluminium. Styret är reglerbart i knäled för att passa olika längder. För ett överlägset rullmotstånd är vagnen försedd med lättviktsdäck, lättviktsfälgar och ett högkvalitativt kullager. Det främre hjulet är svängbart och går att låsas i fast position vid löpning.

Bakhjulen är av 16 tums storlek och det främre är 12 tum. Samtliga däck är lufthjul. Reflexer på däckens sidor för bästa synlighet i mörkret. Vagnen är även försedd med fjädring baktill för att ge vagnen en optimal körkomfort. Den inbyggda vridhandbromsen ger bättre säkerhet och bromskontroll i kuperad terräng och på löpturen.

Sittdel & sufflett
Suffletterna kan regleras var för sig i olika lägen och är försedd med tittlucka. Reflexkant på suffletten för bästa synlighet i mörkret. Ryggstöden är ställbara var för sig i olika lägen, varav det nedersta utgör nästan plant liggläge. Barnet spänns säkert fast i sittdelens 5-punktssele. Varukorgen är stor, rymlig och utrustad med ett vattensäkert överdrag för att ge extra skydd. Fälls enkelt ihop med en hand.

Tillbehör
Till vagnen finns många olika tillbehör att köpa till; liggdel om vagnen ska användas från nyfödd, Travel System-adapter för babyskydd, regnskydd, UV-skydd, mugghållare mm.

- Vikt 15,5 kg
- Bredd 80 cm
- Sitthöjd 53 cm
- Viktkapacitet 45 kg
- Axelbredd 31,5 cm, varje sits

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Syskonvagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Färg: Svart
Mått hopfälld (BxHxD): 76,5x41x87 cm
Mått uppfälld: 80x101x104,5 cm
Däcktyp: Lufthjul
Vändbar sittdel: Nej
Andra köpte även:
Thule Chariot Bagagehylla 2
Lagerstatus
Bonus Kr
749 kr
799 kr
Thule Regnskydd Liggdel
Lagerstatus
Bonus Kr
359 kr
379 kr
Thule UV-Skydd Glide/Urban Glide
Lagerstatus
Bonus Kr
449 kr