Cybex e-Priam Chassi Chrome i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Cybex / Cybex e-Priam hos Köpbarnvagn (519002623)
Cybex e-Priam
Cybex e-Priam Chassi Chrome
 • Fri frakt över 499:-
 • Betala med Klarna

Cybex e-Priam Chassi Chrome

Cybex
Eldriven!
13399 kr
Antal: 
Lagerstatus:  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • Cybex e-Priam - ett eldrivet chassi

  En barnvagn som du utan ansträngning kör uppför backar, nedför backar, över grus och genom snö - låter det som en dröm?
  Nu är det verklighet med eldrivna Cybex e-Priam!

  Cybex e-Priam har en eldriven hjälpmotor som assisterar dig när du kör vagnen. När du enkelt slår på hjälpmotorn anpassar sig till motståndet så det blir lika lätt att köra barnvagnen oavsett underlag. När du kör uppför eller nedför backar, när du går på grus eller i snö sätts den elektriska funktionen igång och driver eller bromsar upp beroende på behov.

  Tekniken bakom e-Priam är framtagen för att ge absolut högsta säkerhet för ditt barn. Motorn kopplas endast in vid behov och när du håller i handtaget med båda händerna. Om du släpper handtaget bromsas vagnen automatiskt in efter ett par meter, även vid nedförslut; en trygghet för dig som kör barnvagnen! En annan säkerhetsfunktion är att stödfunktionerna slås av automatiskt om du går fortare än 6 km/h.

  Batteriet
  Batteriet till motorn är placerat i bakaxeln och är lätt att ladda. Koppla in vagnen direkt i ett eluttag med kabeln som medföljer eller koppla med ett enkelt handgrepp bort batteriet från chassit och ladda det på annan plats. På ca 6 timmar är batteriet fulladdat och under normala förhållanden räcker en laddning ca 45 km. Hur länge ditt batteri håller beror självklart på användning. Exempelvis användning i kallare förhållanden drar mer el och batteriet kan därför behöva laddas lite oftare än när det är varmt. Första gången du laddar ditt batteri rekommenderar vi att du låter den ladda fullt innan anvädning. Det går självklart att använda e-Priam utan den elektroniska motorn och du kan stänga av och sätta på funktionen med en knapp på chassit.

  Specifikationer
  Cybex e-Priam chassi är lätt (endast 2,4 kg tyngre än vanliga Cybex Priam), men stabil och fälls ihop med en hand, precis som den ej eldrivna Cybex Priam barnvagnen. Stora punkteringsfria hjul med fjädring runtom ger mjuk gång. Handtaget är klätt i leatherette och reglerbart i höjd. Varukorgen är extra stor och har en utfällbar del för att ge ännu mer utrymme för alla nödvändiga saker.

  Välj sittdel och liggdel från Priam-kollektionen för att göra din vagn fullbordad. Eller se under våra Barnvagnspaket för att välja en komplett vagn direkt. Sjävklart kan du också ha ditt babyskydd på med hjälp av adaptrar. 

   

 • Egenskaper
 • Barnvagnstyp/Tillbehör: Duovagn
  Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
  Färg: Silver , Svart
 • Specifikationer
 • Artnr: 519002623

Se fler varor

Andra köpte även

Logga in