Cybex e-Priam 2019 Chassi | Cybex - Varumärken - Barnvagnar |
X

Användarnamn


FRI FRAKT*
Vid köp över 499 kr
MENY
Cybex e-Priam Chassi Chrome i gruppen Barnvagnar  / Varumärken / Cybex / Cybex e-Priam hos Köpbarnvagn (519002623)
Cybex e-Priam
Cybex e-Priam Chassi Chrome

Cybex e-Priam Chassi Chrome

12949 kr
Cybex
Lagerstatus
Leveranstid:
Artnr:
519002623

Cybex e-Priam - ett eldrivet chassi

En barnvagn som du utan ansträngning kör uppför backar, nedför backar, över grus och genom snö - låter det som en dröm?
Nu är det verklighet med eldrivna Cybex e-Priam!

Cybex e-Priam har en eldriven hjälpmotor som assisterar dig när du kör vagnen. När du enkelt slår på hjälpmotorn anpassar sig till motståndet så det blir lika lätt att köra barnvagnen oavsett underlag. När du kör uppför eller nedför backar, när du går på grus eller i snö sätts den elektriska funktionen igång och driver eller bromsar upp beroende på behov.

Tekniken bakom e-Priam är framtagen för att ge absolut högsta säkerhet för ditt barn. Motorn kopplas endast in vid behov och när du håller i handtaget med båda händerna. Om du släpper handtaget bromsas vagnen automatiskt in efter ett par meter, även vid nedförslut; en trygghet för dig som kör barnvagnen! En annan säkerhetsfunktion är att stödfunktionerna slås av automatiskt om du går fortare än 6 km/h.

Batteriet
Batteriet till motorn är placerat i bakaxeln och är lätt att ladda. Koppla in vagnen direkt i ett eluttag med kabeln som medföljer eller koppla med ett enkelt handgrepp bort batteriet från chassit och ladda det på annan plats. På ca 6 timmar är batteriet fulladdat och under normala förhållanden räcker en laddning ca 45 km. Hur länge ditt batteri håller beror självklart på användning. Exempelvis användning i kallare förhållanden drar mer el och batteriet kan därför behöva laddas lite oftare än när det är varmt. Första gången du laddar ditt batteri rekommenderar vi att du låter den ladda fullt innan anvädning. Det går självklart att använda e-Priam utan den elektroniska motorn och du kan stänga av och sätta på funktionen med en knapp på chassit.

Specifikationer
Cybex e-Priam chassi är lätt (endast 2,4 kg tyngre än vanliga Cybex Priam), men stabil och fälls ihop med en hand, precis som den ej eldrivna Cybex Priam barnvagnen. Stora punkteringsfria hjul med fjädring runtom ger mjuk gång. Handtaget är klätt i leatherette och reglerbart i höjd. Varukorgen är extra stor och har en utfällbar del för att ge ännu mer utrymme för alla nödvändiga saker.

Välj sittdel och liggdel från Priam-kollektionen för att göra din vagn fullbordad. Eller se under våra Barnvagnspaket för att välja en komplett vagn direkt. Sjävklart kan du också ha ditt babyskydd på med hjälp av adaptrar. 

 

Läs mer
Läs mindre
Barnvagn/tillbehör: Duovagn
Hjultyp: Swivelhjul (svängbara)
Färg: Silver, Svart
Andra köpte även:
Cybex Priam Skötväska Deep Black
Lagerstatus
Bonus Kr
1849 kr
Cybex e-Priam Chassi Chrome
Eldriven!
Lagerstatus
Bonus Kr
12949 kr
Cybex e-Priam Chassi Matt Black
Eldriven!
Lagerstatus
Bonus Kr
12949 kr
Cybex Priam 2020 Sittdelstyg
Lagerstatus
Bonus Kr
1999 kr
Cybex e-Priam Chassi Rosegold
Eldriven!
Lagerstatus
Bonus Kr
13649 kr
Cybex Parasoll Black
Lagerstatus
Bonus Kr
499 kr
Cybex Priam 2020 Liggdel
Flera färger att välja bland
Lagerstatus
Bonus Kr
3799 kr